De 3322 Vizualizari

Atentie: fotografii care-ti vor merge la inima….”Iubesc frumusetea, puterea, loialitatea si curajul animalelor”!

Fotografa Tanja Brandt surpinde in imagini spectaculoase prietenii dintre animale...

Dupa ce fotografiile cu micuta bufnita care s-a ascuns de ploaie sub palaria unei ciupercute au ajuns in toata lumea, fotografa Tanja Brandt, autoarea pozelor, a fost intervievata de cei de la BoredPanda si intrebata despre povestea care a dat nastere unor imagini atat de frumoase.

buf1

buf2

buf3

buf4

buf5

buf6

buf7

buf8

„Poldi, micuta noastra bufnita, are un anisor si jumatate. O am de cand avea doar 5 luni. Nu voia deloc sa iasa din ousorul ei si era foarte, foarte mica. Toate celelalte sase surori ale sale eclozasera, numai ea nu mai iesea. Dar, intr-o zi s-a hotarat sa vada lumina zilei…

Cred ca animalutelor mele le place sa fie fotografiate. De ce? Pentru ca eu imi petrec tot timpul cu ele si cu a mea camera de fotografiat. Ne plimbam impreuna, ne jucam, ne aventuram pe ici, pe colo, si facem poze. Imi cunosc foarte bine animalele si stiu intotdeauna care este starea lor de spirit. Se mai intampla sa nu ies cu toate odata, iar cele care raman acasa devin geloase tare!

Spre deosebire de familia mea, am iubit necuvantatoarele inca de cand eram doar un copil. Gaseam animalute diverse, le luam acasa si le ascundeam de ai mei. Iubesc frumusetea, puterea, loialitatea si curajul animalelor. Avem foarte multe de invatat de la ele”, spune Tanja Brandt.

Si tot Tanjei ii apartin si fotografiile in care ni se infatiseaza spectaculoasa prietenie dintre o bufnita si un caine lup. Cei doi se simt foarte bine unul in compania celuilalt, se ingrijesc si se spijina reciproc si au rabdare pentru a fi fotografiati impreuna.

cainebuf1

cainebuf2

cainebuf3

cainebuf4

cainebuf5

cainebuf6

cainebuf7

cainebuf8

cainebuf9

cainebuf10

cainebuf11

cainebuf12

cainebuf13

sursa foto: http://www.boredpanda.com/owl-hiding-from-rain-mushroom-podli-tanja-brandt/

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X