Atac fulgerător asupra unui câine ce se afla cu stăpâna la plimbare! Scene filmate de o cameră de supraveghere suntgreu de privit. În înregistrarea postată pe Facebook se poate vedea câinele unei femei atacate de un câine agresiv.

Un câine din rasa Amstaff se repede spre o femeie care își plimba câinele în lesă pe stradă. Femeia urcă câinele pe capota unui mașini, dar în cele din urmă Amstaff-ul îl prinde și îl mușcă. Animalul agresiv este lovit în mod repetat de mai multe persoane, dar ”fiara” nu renunță la ”pradă”. În cele din urmă a fost alungat, iar câinele mușcat a fost dus la veterinar.

Vă rog să distribuiți masiv este foarte grav și se poate întâmpla oricui

Redăm integral reacția martorei pe Facebook:

”Vă postam acum două zile că pe strada mea am un Amstaff câine de luptă și știu ceea ce scriu a atacat câinele prietenei mele ….vă las pe voi să vedeți aceste imagini care vă pot afecta emoțional. Este foarte important să vizionați filmul pentru a putea da relații despre femeia care însoțea câinele “cu lesa în mâna ” . Vă rog să distribuiți masiv este foarte grav și se poate întâmpla oricui .Important de văzut în film că cineva fuge de frică cu un copil. Mai mult de atât câinele a punctat o doamnă cu un copil în brațe .Cei doi muncitori care au salvat câinele și cărora le purtam recunoștință și respect ,erau pregătiți să ucidă câinele dacă ar fi atacat a doua oară mama și copilul. Din păcate această imagine nu a mai fost filmată. Trebuie să fi om curajos să te lupți cu așa colos antrenat să ucidă ”, a povestit femeia care a semnalat incidentul.

Imaginile se pot vedea aici