Sari la conținut
Home » Atac fulgerător asupra unui câine ce se afla cu stăpâna la plimbare

Atac fulgerător asupra unui câine ce se afla cu stăpâna la plimbare

Atac fulgerător asupra unui câine ce se afla cu stăpâna la plimbare! Scene filmate de o cameră de supraveghere suntgreu de privit. În înregistrarea postată pe Facebook se poate vedea câinele unei femei atacate de un câine agresiv.

Un câine din rasa Amstaff se repede spre o femeie care își plimba câinele în lesă pe stradă. Femeia urcă câinele pe capota unui mașini, dar în cele din urmă Amstaff-ul îl prinde și îl mușcă. Animalul agresiv este lovit în mod repetat de mai multe persoane, dar ”fiara” nu renunță la ”pradă”. În cele din urmă a fost alungat, iar câinele mușcat a fost dus la veterinar.

Vă rog să distribuiți masiv este foarte grav și se poate întâmpla oricui

Redăm integral reacția martorei pe Facebook:

”Vă postam acum două zile că pe strada mea am un Amstaff câine de luptă și știu ceea ce scriu a atacat câinele prietenei mele ….vă las pe voi să vedeți aceste imagini care vă pot afecta emoțional. Este foarte important să vizionați filmul pentru a putea da relații despre femeia care însoțea câinele “cu lesa în mâna ” . Vă rog să distribuiți masiv este foarte grav și se poate întâmpla oricui .Important de văzut în film că cineva fuge de frică cu un copil. Mai mult de atât câinele a punctat o doamnă cu un copil în brațe .Cei doi muncitori care au salvat câinele și cărora le purtam recunoștință și respect ,erau pregătiți să ucidă câinele dacă ar fi atacat a doua oară mama și copilul. Din păcate această imagine nu a mai fost filmată. Trebuie să fi om curajos să te lupți cu așa colos antrenat să ucidă ”, a povestit femeia care a semnalat incidentul.

Imaginile se pot vedea aici