Sari la conținut
Home » ASPA organizează un nou târg de adopții, în acest weekend, în Capitală, pentru prietenii blănoși. „Animalele fără stăpân au nevoie de voi!”

ASPA organizează un nou târg de adopții, în acest weekend, în Capitală, pentru prietenii blănoși. „Animalele fără stăpân au nevoie de voi!”

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) va organiza un nou târg de adopții, în Capitală, în perioada 1-2 octombrie, de la ora 11:00 la ora 17:00. Participanții care vor așteapta cu nerăbdare șansa de a fi adoptați sunt căţei din centrele de adopţii ASPA și pisici de la Asociatia TNR Capturare Sterilizare Eliberare și All Souls Rescue Center, de toate vârstele și culorile, cu personalități dintre cele mai diverse.

De data aceasta, evenimentul va avea loc pe Insula Îngerilor de pe Lacul Morii, în sectorul 6, în cadrul RiseUP Bucharest on the Sky – primul festival urban cu baloane de aer cald.

Anul acestea, sute de căței și-au schimbat viața cu ajutorul ASPA

Anul acesta, în cadrul târgurilor organizate de ASPA, 223 căței și-au schimbat viața, intrând în mijlocul unor familii iubitoare de animale și responsabile.

Animalele de companie care vor putea fi adoptate în cadrul evenimentului sunt cățeii din centrele de adopții ale Asociației pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), cât și pisici de la asociațiile All Souls Rescue Center și Asociația TNR Capturare Sterilizare Eliberare. Aceștia abia așteaptă să își întâlnească noile familii și parteneri de joacă.

Adopțiile sunt gratuite, iar animalele prezente la târg sunt sănătoase și au toate procedurile legale îndeplinite.

Voluntarii PROEDUS nu vor lipsi de la târg

La eveniment, vor veni și voluntarii PROEDUS, alături de sponsorii campaniei, care au pregătit  numeroase surprize pentru blănoșii adoptați, cât și pentru adoptatori, cum ar fi:

Hrană umedă și uscată, jucărie și castron de la MAXI PET România;

Recompense de la Pedigree România;

Sedințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club;

Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar;

Pachete care conțin: o pungă de cafea boabe Starbucks, un pahar reutilizabil din plastic   Starbucks și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei de la Starbucks România;

De asemenea, Tashenka Comfort Zone -Love is spoken here s-a alăturat campaniei ASPA   și va oferi adoptatorilor pachete care conțin: o pătură anti-păr, o pernă OS și un voucher în valoare de 50 de lei cu care adoptatorii pot achiziționa produse Tashenka pentru cățeii adoptați.

Un târg de adopții marca ASPA a fost organizat și la începutul acestei luni, la 10 septembrie, în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), eveniment care a înregistrat un mare succes. Au fost prezente, în total 60 de animale, dintre care au fost adoptate 40, concret 23 de de câini de la adăposturile ASPA și 17 pisici de la asociația All Souls Rescue Center.

Haideți! Veniți să adoptați! Animalele fără stăpân au nevoie de voi!