Sari la conținut
Home » Aruncat dintr-o mașină aflată în mișcare! Soarta unui biet cățeluș abandonat fără milă

Aruncat dintr-o mașină aflată în mișcare! Soarta unui biet cățeluș abandonat fără milă

Aruncat dintr-o mașină aflată în mișcare! Soarta unui biet cățeluș abandonat fără milă.

Condamnat la o moarte sigură!

Cazul unui mic patruped care a fost victima unui gest teribil a emoționat pe toată lumea! Acum, cățelul se luptă pentru supraviețuire.

Spre norocul lui, intervenţia unei femei cu suflet mare l-a ajutat să fie salvat şi să facă progrese pe lungul drum spre recuperare.

Un şofer a raportat abandonul unui câine dintr-o coloană de maşini aflate în mişcare, fiind vizibil emoționat de starea acestuia.

Totul s-a petrecut în orașul Menfi, din Sicilia!

Chiara Calasanzio, activista şi fondatoarea „Oasis Ohana”, a făcut imposibilul pentru recuperarea micului căţeluş. Primele zile după salvare au fost decisive pentru viitorul acestui câine, pentru că nu doar vederea sa era în joc, ci şi propria viaţă.

Şoferul nici măcar nu a oprit pentru a abandona căţelul, ci l-a aruncat pur şi simplu din maşină, fără niciun regret.

„Oamenii sunt nebuni: un căţeluş a fost aruncat dintr-o maşină aflată în mişcare în Menfi. Sunt dezgustători! Nici nu s-au obosit să oprească, ci l-au aruncat ca pe un gunoi! Nu este un obiect, ci o viaţă, cea mai de preţ viaţă pe care au abandonat-o. Este strigătul meu plin de durere” – a scris Chiara.

Din păcate, bietul patruped a suferit o leziune traumatică la creier din cauza impactului cu asfaltul şi acest lucru a dus la pierderea temporară a vederii.

După mai multe zile de terapie intensivă, starea căţeluşului a început să se îmbunătăţească.

„Puiul mănâncă şi judecând după felul în care s-a îngrăşat, apariţia dinţilor şi mobilitatea sa, credem că are în jur de trei săptămâni, spre deosebire de cum arăta când l-am recuperat: subnutrit şi cu ochii închişi din cauza impactului puternic cu asfaltul” – a precizat Chiara.

Aruncat dintr-o mașină aflată în mișcare