Sari la conținut
Home » Apel DISPERAT: Rayna are nevoie de AJUTOR!

Apel DISPERAT: Rayna are nevoie de AJUTOR!

Apel DISPERAT: Rayna are nevoie de AJUTOR! Pe rețeaua de socializare Facebook există multe grupuri unde iubitorii de animale postează fotografii haioase, filmulețe, momente hazlii cu vietățile lor, dar și diferite anunțuri pentru salvarea unor suflete cu afecțiuni de sănătate.Este și cazul Raynei, o cățelușă salvată de pe câmp. Stăpâna ei a făcut un apel pe Facebook către toți iubitorii de animale pentru că nu a apucat să se bucure prea mult timp de căţeluşa pe care a găsit-o în câmp, abandonată. Era fericită alături de noii ei stăpâni şi celelalte animale de companie ale familiei, dar un alt mare necaz s-a abătut asupra lor. Rayna este iar bolnavă și proprietara ei cere ajutor prietenilor virtuali.”Nu am apucat să mă bucur prea mult de faptul că Rayna, căţeluşa cu râie, malassezia, dermatită şi multe alte afecţiuni, pe care am găsit-o în câmp abandonată, şi-a revenit şi era fericită însfârşit alături de noi şi ceilalţi căţeluşi ai noştrii, că un alt mare necaz s-a abătut asupara noastră…Rayna a început să schioapateze cu o lăbuţă din faţă în urmă cu câteva zile şi prin urmare să îi apară o rana la încheietura piciorului….panicată am plecat cu ea la clinică, crezând că dermatită aia urâtă, avea să reapară…. Însă după un control mai amănunţit şi două radiografii, am avut parte de o veste grea pt Rayna şi pt mine, care oricum, am suferit alături de ea din clipă în care am zărit-o pentru prima dată din maşină şi până în ziua când ea aparent, s-a vindecat. Şi anume: Rayna are displazie de cot, de umăr şi de sold….a fost o boală ereditară care s-a declanşat atunci când ea a început să alerge fericită prin curtea noastră după ce s-a vindecat de celelalte boli urâte care au urmărit-o mult timp…. Acum Rayna va avea un tratament pentru toată viaţa….încă nu ştiu exact costurile tratamentelor, însă până acum avem o datorie de 400 de lei la clinică, pe lângă celelalte datorii…şi acestea, vor fi în continuă creştere, deoarece Rayna va trebuia să meargă din nou la clinică săptămânal. Este fericită, docilă, iubitoare dar din păcate foarte încercată de viaţă”.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Haideți să-i găsim un stăpân lui Toby. Adoptă-l! O să fie un BALSAM pentru sufletul tău

Haideți să-i găsim un stăpân lui Toby. Adoptă-l! O să fie un BALSAM pentru sufletul tău
01 Sep, 2017 la 2:54 pmModifica

Îi este teamă să mai meargă la toaletă după ce un PITON l-a mușcat

Un bărbat din Thailanda a avut o experiență traumatizantă

Îi este teamă să mai meargă la toaletă după ce un PITON l-a mușcat
01 Sep, 2017 la 1:36 pmModifica

Anunţul care îi va scoate din sărite pe toți iubitorii de animale: „Vând căţel. M-am plictisit de el, nu-mi mai place culoarea”

Anunţul care îi va scoate din sărite pe toți iubitorii de animale: „Vând căţel. M-am plictisit de el, nu-mi mai place culoarea”
01 Sep, 2017 la 12:52 pmModifica

Etichete: