De 9242 Vizualizari

Anunţul care îi va scoate din sărite pe toți iubitorii de animale: „Vând căţel. M-am plictisit de el, nu-mi mai place culoarea”

Anunţul care îi va scoate din sărite pe toți iubitorii de animale! Un tânăr vrea să-și vândă câinele și a postat un anunț halucinant pe un site de vâzări-cumpărări, în care își anunța intenția de a-și vinde câinele.

Nimic în neregulă cu acest lucru, deoarece zeci de patrupede, de diferite rase, așteaptă să-și găsească un stăpân pe acest gen de site-uri. Însă, felul cum a ales să motiveze tânărul despărțirea de animalul de companie este cel puțin deranjant. Acesta susține că pur și simplu s-a plictisit de animal și nici culoarea nu-i mai place, așa ca s-a hotărât să-l vândă cu 500 de lei, potrivit observator.tv.

Cățelul pare a fi un mops (pug),  o rasă de câine de mici dimensiuni, caracterizat de o față puternic ridată, bot turtit și coadă încolăcită. Totuși, acest amănunt pare să-i fi scăpat stăpânului său, care-l numește „un fel de câine”.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ 3 ȘTIRI DE TOP:

Cele mai frumoase IMAGINI cu animăluțe PUPĂCIOASE! GALERIE FOTO

Cele mai frumoase IMAGINI cu animăluțe PUPĂCIOASE! GALERIE FOTO
31 Aug, 2017 la 4:10 pmModifica

Ultima metodă de agățat folosită pentru ANIMALELE DE LA ZOO. Masculii cad ca MUȘTELE

Ultima metodă de agățat folosită pentru ANIMALELE DE LA ZOO. Masculii cad ca MUȘTELE
31 Aug, 2017 la 3:36 pmModifica

SURPRIZĂ de proporții pregătită de Oana Zăvoranu: ”M-am gândit, împreună cu Kola să facem…”

SURPRIZĂ de proporții pregătită de Oana Zăvoranu: ”M-am gândit, împreună cu Kola să facem…”
31 Aug, 2017 la 2:55 pmModifica

5 Comentarii

 1. Catelusul (nu conteaza , rasa , fizionomia fetii , sau culoarea blanii , POATE FII SI MAIDANEZ ) , merita sa fie cumparat de un iubitor de animale .
  Insa omul , nu face nici un ban .

  • Sanda Adriana Vilmanyi spune:

   Care om? Ala e om? Ce ar fi daca Universul s-ar plictisi de el si ar vrea să-l vanda oricum pe nimic pentru ca nu valorează oricum nimic, sa il arunce așadar in spatiu ca tot nu înțelege nimic din viața lui daca asta ii e gândirea! Daca tot nu ai suflet ce mai cauți printre noi?

 2. Pacat de catel caci este foarte dragut . Poate e doar o gluma proasta .
  Dar am o nedumerire mare .
  Articolul se pretinde a fi publicat pe 2 Februarie 2018 . Cum se face ca comentariul lui Cristina dateaza din 2 Septembrie 2017 ?
  Oare Cristina citeste viitorul ?
  Foarte dubioasa intimplare .

 3. Sanda Adriana Vilmanyi spune:

  Care om? Ala? Mh… Ce-ar fi daca Universul s-ar plictisi, mai entitate, de tine si te-ar raspandi prin neant, asa, sa zburzi un pic pana te descompui de tot, pentru ca nu e in regula culoarea parului tau sau ce anexe mai ai? cum ar fi? Cred ca meritat ar fi! Ca daca sufletul ti-e gol ce rost mai are sa bantui existential pe aici?!!!!!

 4. Omul a gasit o metoda inteligenta de a-si face anuntul viral.Presupun ca acel caine e deja vandut.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X