Apariția unor câini în timpul unui live a forțat reporterul să își întrerupă transmisia live.Doi căței  amatori de senzații tari și-au făcut apariția în timp ce un reporter TV din Spania transmițea în direct un live.

Momentu a fost atât de amuzant încât bărbatul a izbucnit în râs și a oprit filmarea.  Prezența celor doi patrupezi a fost văzută, în direct, de toată lumea.Un reporter TV celebru din Spania a încercat să prezinte în  programul live o știre de ultimă oră, dar a fost forțat să întrerupă  transmiterea din cauza unor câini amatori de senzații tari.Reamintim că o prezentatoare TV din Rusia a fost întreruptă brusc de un invitat nepoftit. Un câine negru, foarte prietenos, s-a rătăcit prin platoul de știri, iar prezența lui a fost văzută, în direct, de toată lumea.

Anonorata Ilona Linarte, de la Mir24 TV, a încercat să prezinte în continuare programul de știri​, dar în ciuda insistenței invitatului surprinză de a fi el în centrul atenției, a fost forțată să recunoască că aceast moment este o știrile de ultimă oră.

„Am un câine aici. Ce face câinele ăsta în studio? Prefer de fapt pisicile. Da, sunt o iubitoare de pisici”, a spus, în direct, prezentatoarea, potrivit thedodo.com.

 

Vezi continuarea…