De 6216 Vizualizari

VIDEO I Un bărbat se preface că-l iubește pe unul dintre cățeii lui mai mult decât pe celălalt. Reacția câinelui te va face să râzi cu poftă!

Un bărbat se preface că-l iubește pe unul dintre cățeii lui mai mult decât pe celălalt. Reacția câinelui te va face să râzi cu poftă!

Proprietarii de căței știu foarte bine că dragii lor prieteni concurează pentru atenție și fac crize de gelozie când simt că celălalt câine a primit mai multă atenție decât ei. Această reacție este una naturală, despre care specialiștii spun că are la bază instinctul de supraviețuire și nu ură pentru un alt patruped.

Așadar, în clipul video postat mai jos puteți vedea o scene de gelozie ale câinilor. Vei vedea cazuri când aceștia sunt geloși chiar și pe prietena sau soția stăpânului. Iar asta este foarte amuzant! Cu siguranță nu ai mai văzut o asemenea reacție din partea blănoșilor!

Dacă ți-a plăcut acest filmuleț amuzant, nu ezita să-l distribui tuturor prietenilor iubitori de animale!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X