Sari la conținut
Home » Animalele de companie vor fi răsfățate cu produse de top. Fressnapf se extinde pe piața din România

Animalele de companie vor fi răsfățate cu produse de top. Fressnapf se extinde pe piața din România

Gigantul din Germania, Fressnapf, și-a propus să deschidă 100 de magazine în România. Proprietarii de animale de companie din țara noastră vor avea de unde alege cele mai bune produse pentru patrupede, astfel încât animăluțelor să nu le lipsească nimic.

Fressnapf, cel mai mare retailer european de produse pentru animale de companie, își deschide un nou magazin în România chiar astăzi, 1 septembrie 2022, la Timișoara.

Una din cele mai mari companii din Germania destinată produselor pentru animale dorește să deschidă 400 de magazine noi în Europa, afirmând că există potențial pe piața locală din țara noastră pentru 100 de unități Fressnapf. De asemenea, se găsesc mari oportunități în Romania, dar și concurență pe măsură, fiind vorba despre Animax.

„În România găsim o structură urbană foarte potrivită și atractivă, cu orașe în jur de 100.000 de locuitori și/sau chiar mai mici. Fiecare va fi potrivit practic pentru magazinele Fressnapf și pentru sortimentul nostru. Acesta va fi structurat cu o combinație de mărci industriale și exclusive Fressnapf binecunoscute în toate intervalele de preț; ne vom concentra și pe produsele și serviciile locale”, a comunicat compania pentru Profit.ro.

Ce găsesc proprietarii de animale la Fressnapf?

Pe lângă gamele de produse bine cunoscute în domeniu, se găsesc produse cu prețuri mai scăzute până la cele de calitate super-premium.

Totodată, se găsesc specialități, de la scutece de câini până la apă minerală pentru pisici. Plus sfaturi si expertiză de la vânzători pentru alegerea celor mai bune produse pentru animalul tău de companie.

Gigantul din Germania, Fressnapf, și-a propus să deschidă 100 de magazine în România, acesta ocupând prima poziție în Europa în materie de produse pentru animale de companie, iar primul său magazin a fost deschis în Germania în anul 1990.

Aproximativ 1.500 de piețe din unsprezece țări europene oferă o rețea completă și competentă pentru iubitorii de animale și proprietarii de animale de companie din Danemarca până în Italia, conform playtech.ro.

Compania vizează să-și deschidă 8 magazine până la sfârșitul acestui an

Fressnapf este activ pe piața europeană de mâncare și accesorii pentru animale de companie, cu vânzari anuale de peste 3 miliarde de euro.

Deschiderea unor noi magazine va crea, potrivit companiei, „investiții masive în expansiune”, inclusiv în România. După inaugurarea magazinului din Timișoara, vor urma altele în București, Voluntari, Craiova, etc.

Pentru acest an se preconizează deschiderea a 8 magazine, vizând ca funcționarea acestora să se efectueze atât în parcuri de retail, cât și în orașe mai mici.