Sari la conținut
Home » Ani de zile de așteptare pentru o pisică electrocutată! Ea își dorea o familie

Ani de zile de așteptare pentru o pisică electrocutată! Ea își dorea o familie

  • de

Din cuprinsul articolului

Ani de zile de așteptare pentru o pisică electrocutată! Ea își dorea o familie.

O pisică cu totul deosebită!

Pe nume Felicia, o pisică plină de energie și extrem de adorabilă, chiar dacă are zece ani, își trăiește fericită fiecare zi din viață.

Ea locuieşte în adăpostul „Griffin Pond Animal Shelter”, unde voluntarii au grijă de ea şi fac tot posibilul ca o familie să o adopte cât mai curând, în ciuda nenumăratelor probleme cu care s-au confruntat.

animal de companie

Felicia a muşcat un cablu de electricitate, având marele ghinion să-şi piardă buza superioară şi o parte din cea inferioară la contactul cu curentul electric.

„Are 10 ani şi tolerează fără probleme alte pisici. Nu se înţelege cu câinii sau copiii mici pentru că devine puţin nervoasă. Are artrită la şolduri şi a sta într-o cuşcă nu o ajută cu nimic, aşa că, dacă cineva poate aprecia toată dragostea pe care o are de oferit, ar fi foarte fericită să fie cea mai bună prietenă a noului său proprietar”, au scris reprezentanţii adăpostului.

Din păcate, din cauza problemei sale mulţi oameni nu o văd cu ochi buni şi drept urmare nimeni nu a îndrăznit să completeze formularele de adopţie.

„Această fetiţă prietenoasă şi dulce se numeşte Felicia, este bună cu alte pisici. De fapt, ea s-a electrocutat mestecând un cablu cu ani în urmă şi de aceea gura ei arată aşa. Nu are probleme să mănânce”, au adăugat angajaţii adăpostului.

felină

În ultimii ani, au fost adoptate zeci de feline sosite după ea în adăpost, dar de Felicia nu s-a interesat nimeni. Stă închisă în camera ei de mulţi ani, urmărind trecerea timpului; este momentul ca viaţa ei să revină la normal.

pisică
pisică

Cu siguranță că cineva își va manifesta interesul față de pisica adorabilă.

„Sper din totul sufletul că-şi va găsi în curând o casă şi o familie care să o întâmpine cu braţele deschise aşa cum merită, astfel încât ultimii săi ani să fie înconjurată de dragoste”, a scris un utilizator de internet.