Sari la conținut
Home » „Am nevoie de o casă”! Mesajul emoționat agățat de un cățeluș adorabil și flămând

„Am nevoie de o casă”! Mesajul emoționat agățat de un cățeluș adorabil și flămând

  • de

„Am nevoie de o casă”! Mesajul emoționat agățat de un cățeluș adorabil și flămând.

Abandonul este din ce în ce mai răspândit!

Oamenii, fără pic de compasiune, cred că abandonarea şi lăsarea lor în voia sorţii este cea mai bună opţiune atunci când nu îți mai dorești un animal de companie.  Foarte mulţi pui sunt abandonaţi pe străzi din cauza deciziilor unor oameni fără inimă.

Povestea următoare a ajuns la urechile voluntarilor asociaţiei The Rescue Journey, Maine, SUA, după ce ei au salvat un căţeluş adorabil. O femeie i-a informat despre prezenţa unui patruped pe străzi şi oamenii s-au pus rapid în mişcare pentru a vedea ceea ce se întâmplă.

Când salvatorii au ajuns la faţa locului, au observat că puiul era foarte speriat şi flămând şi s-au apropiat cu mare atenţie pentru a nu-l agita şi mai mult. În ciuda stării deplorabile în care a fost găsit, altceva i-a surprins pe salvatori. Bietul pui avea o foaie de hârtie la gât însoţită de un mesaj trist: „Am nevoie de o casă”.

Voluntarii estimează că puiul are două luni.

Organizaţia salvează animalele maltratate sau abandonate de foştii lor stăpâni şi fiecare caz pe care îl rezolvă este documentat şi filmat, aşa că nu va dura mult până când povestea căţeluşului va deveni virală.

Şocaţi şi uimiţi deopotrivă, voluntarilor nu le-a venit să creadă că cineva a putut abandona un căţeluş în acest fel. Din fericire, a fost salvat la timp, primind apă şi hrană în încercarea de a-l stabiliza înainte de a fi transferat la adăpost.

Voluntarii l-au dus pe căţeluş la adăpost, unde a primit toate îngrijirile necesare. Este doar o chestiune de timp până când puiul va fi adoptat de o familie care să-i ofere toată dragostea de care ai nevoie.

„Am nevoie de o casă”