Sari la conținut
Home » Alungat doar pentru că era prea jucăuș și nu lătra la nimeni! Povestea unui patruped loial

Alungat doar pentru că era prea jucăuș și nu lătra la nimeni! Povestea unui patruped loial

  • de

Alungat doar pentru că era prea jucăuș și nu lătra la nimeni! Povestea unui patruped loial.

Nimeni nu se aștepta la un asemenea gest al familiei!

Următorul patruped din poveste a fost dat afară din casă de către proprietarul său, dintr-un motiv ce pare greu de înțeles. Câinele era prea cuminte, iar bărbatul considera că proprietatea lui nu poate fi apărată cu succes de către acesta. Așadar, el l-a gonit pe stradă, până când voluntarii Love Furry Friends au plecat imediat să-l salveze.

Potrivit thedodo.com, patrupedul a rămas trist în fața porții, fără să înțeleagă ceea ce s-a întâmplat. A ajuns să supraviețuiască din mila vecinilor, fiind denumit Leo.

Voluntarii au decis să-l ducă pe Leo la un adăpost pentru protecția animalelor, după ce a fost mai întâi consultat de un medic veterinar. În urma consultului, s-a stabilit că Leo a fost maltratat în vechea sa casă.

Alungat doar pentru că era prea jucăuș

Acum, patrupedul a început să se refacă parțial, iar următoarea parte din viața sa o va petrece în cadrul unui adăpost pentru protecția animalelor. Ulterior, după ce povestea sa va fi făcută public prin intermediul rețelelor sociale, suntem sigură că patrupedul va găsi o familie care îl va aprecia.