Alungat doar pentru că era prea jucăuș și nu lătra la nimeni! Povestea unui patruped loial.

Nimeni nu se aștepta la un asemenea gest al familiei!

Următorul patruped din poveste a fost dat afară din casă de către proprietarul său, dintr-un motiv ce pare greu de înțeles. Câinele era prea cuminte, iar bărbatul considera că proprietatea lui nu poate fi apărată cu succes de către acesta. Așadar, el l-a gonit pe stradă, până când voluntarii Love Furry Friends au plecat imediat să-l salveze.

Potrivit thedodo.com, patrupedul a rămas trist în fața porții, fără să înțeleagă ceea ce s-a întâmplat. A ajuns să supraviețuiască din mila vecinilor, fiind denumit Leo.

Voluntarii au decis să-l ducă pe Leo la un adăpost pentru protecția animalelor, după ce a fost mai întâi consultat de un medic veterinar. În urma consultului, s-a stabilit că Leo a fost maltratat în vechea sa casă.

Alungat doar pentru că era prea jucăuș

Acum, patrupedul a început să se refacă parțial, iar următoarea parte din viața sa o va petrece în cadrul unui adăpost pentru protecția animalelor. Ulterior, după ce povestea sa va fi făcută public prin intermediul rețelelor sociale, suntem sigură că patrupedul va găsi o familie care îl va aprecia.