Sari la conținut
Home » Gestul unui om al străzii pentru cățelul său! Tânărul refuză ajutorul, doar pentru a fi alături de patruped

Gestul unui om al străzii pentru cățelul său! Tânărul refuză ajutorul, doar pentru a fi alături de patruped

  • de

Gestul unui om al străzii pentru cățelul său! Tânărul refuză ajutorul, doar pentru a fi alături de patruped.

Tânărul supraviețuiește cu greu pe străzile din Sintra, Portugalia!

Pentru Luís Pereira, traiul de zi de zi pe străzi i-a marcat complet viața. După ce a fost abandonat de părinți la vârsta de patru ani, sentimentele sale au fost complet afectate, însă l-au făcut să fie mult mai atent cu persoanele și animalele din jurul său.

În urmă cu doi ani, Luis a cunoscut-o pe Kika, o căţeluşă minunată care i-a schimbat viaţa. Luis a refuzat să meargă la un adăpost, unde cu siguranţă ar fi beneficiat de condiţii mult mai decente, deoarece câinii nu sunt primiţi.

„Kika s-a născut pe 29 aprilie 2019. M-am dus să caut un câine într-un adăpost din Porto când locuiam pe stradă. Eram un drogat în acel moment şi am decis să pun capăt acestei dependenţe. Nu ştiu cum să-mi exprim dragostea pentru Kika, ea mi-a salvat viaţa”, a spus Luis.

Luis a primit invitaţii de la diverse adăposturi şi organizaţii, dar toate aceste propuneri au o condiţie comună: să renunţe la Kika, iar pentru Luis aceasta nu este o opţiune.

Omul acesta ştie ce înseamnă să trăieşti pe stradă şi nu vrea ca prietena sa blănoasa să treacă prin aşa ceva, Kika fiind totul pentru el.

Luis spune că datorită căţeluşei a reuşit să devină un om mai bun, ea este responsabilitatea sa şi nu îşi poate permite să o abandoneze pentru că trebuie să aibă grijă de ea.

„Nu este vorba de bani, ci de a fi alături de ea”, a adăugat Luis.

Potrivit thedodo.com, tânărul nu se teme să lucreze sau să se mute în vreo altă parte a ţării.

Gestul unui om al străzii