Sari la conținut
Home » Alinarea unei pisici după ce și-a pierdut puii! Ea a adoptat trei cățeluși orfani

Alinarea unei pisici după ce și-a pierdut puii! Ea a adoptat trei cățeluși orfani

Alinarea unei pisici după ce și-a pierdut puii! Ea a adoptat trei cățeluși orfani.

Totul părea pierdut, până într-o zi!

Pentru o mamă, faptul că nu poate avea grijă de puii ei este ceva extrem de dureros. Doar astfel s-a putut întâmpla destul de spontan şi natural ca o pisică să devină mama adoptivă a unor căţeluşi, ambele părţi recâştigând fericirea pierdută.

Katryn este numele unei pisici care a ajuns la adăpostul Langebaan Animal Care după ce a fost abandonată în timp ce era gestantă. Din păcate, pisoii nu au supravieţuit şi Katryn a suferit foarte mult în urma acestui episod trist: reprezentanţii adăpostului au auzit pisica plângând ore întregi, probabil în căutarea puilor ei.

Fiind o pisică foarte afectuoasă, era şi mai sfâşietor să o urmăreşti socializând cu celelalte animale din adăpost, în special cu câinii, fără să găsească nicio linişte sufletească.

Într-o zi, au sosit trei căţeluşi, de asemenea abandonaţi: aveau doar 3 săptămâni şi din acest motiv mai aveau nevoie de lapte. Ca să nu-i provoace mai mult stres, Katryn nu fusese încă sterilizată şi mai avea laptele pe care trebuia să-l dea pisoilor ei.

Alinarea unei pisici

Atunci s-a întâmplat minunea la care speraseră toţi: Katryn a început să alăpteze căţeluşii! Pisica a suferit din cauza pierderii pisoilor, iar căţeluşii de la faptul că nu-şi mai găsesc mama: totul s-a rezolvat în modul cel mai natural posibil, fiecare găsindu-şi confortul şi liniştea pe care le căutau.