Sari la conținut
Home » Trei cățeluși abandonați la marginea drumului, semnalul de alarmă a unui bărbat care a simțit nevoia să intervină!

Trei cățeluși abandonați la marginea drumului, semnalul de alarmă a unui bărbat care a simțit nevoia să intervină!

  • de

Trei cățeluși abandonați la marginea drumului, semnalul de alarmă a unui bărbat care a simțit nevoia să intervină!

Totul părea doar o altă zi obișnuită!

Pentru Matei, momentul în care un animal mic i-a sărit în fața mașinii, l-a determinat să intervină și să se implice în rezolvarea situației. Drumul pe care s-a întâmplat evenimentul era unul bine cunoscut de bărbat, care își ducea la îndeplinire treburile zilnice.

După ce a oprit mașina și a evitat o situație tragică, el a observat alte două animăluțe alergând. Era vorba despre trei căței abandonați.

„Am frânat imediat, am oprit maşina, apoi am dat cu spatele”, a declarat Matei pentru The Dodo. „Am ieşit din autoturism şi am văzut trei pui care săreau pe piciorul meu şi erau foarte fericiţi. Nu aveau nicio idee că au fost la un centimetru de moarte.”

Fiind neobișnuit cu situațiile de genul acesta, el a făcut toată povestea publică pe Facebook, dorind să primească ajutor. Spre norocul lui, o iubitoare a animalelor de companie a răspuns apelului, iar cei trei pui au ajuns la un medic veterinar.

Trei cățeluși abandonați

Puii au fost supuşi unor verificări amănunţite. Veterinarul le-a spus că au între patru şi cinci săptămâni. Toţi aveau purici, dar în rest starea lor de sănătate era una bună.

Din acest motiv, medicul veterinar a concluzionat că puii au fost cel mai probabil abandonaţi de fostul lor proprietar. Chiar dacă un om crud i-a părăsit pe marginea drumului, puii erau fericiţi că au fost salvaţi şi ofereau tuturor o mulţime de pupici.

„M-am despărţit de ea cu promisiunea că toţi puii vor fi bine şi că va avea grijă să le găsească o casă”, povesteşte Matei. „Am verificat după o săptămână pe pagina Aurei de pe Facebook şi toţi puii erau cu noile lor familii adoptive, în siguranţă şi fericiţi”.