Sari la conținut
Home » Ajutor cu totul deosebit pentru un cățel abandonat și plin de probleme!

Ajutor cu totul deosebit pentru un cățel abandonat și plin de probleme!

  • de

Ajutor cu totul deosebit pentru un cățel abandonat și plin de probleme!

Viața s-a schimbat complet pentru un biet cățel de pe stradă!

O viață extrem de complicată a fost nevoit să trăiască un câine pe nume Cooper, în vârstă de patru luni. El a fost salvat de pe stradă de către voluntarii Poodle and Pooch Rescue din Florida.

Se pare că el avea picioarele rupte şi era cel mai probabil nemâncat de zile întregi.

Cățel

Transportat la sediul organizaţiei, voluntarii şi medicii veterinari s-au reunit pentru a ajuta patrupedul să depăşească starea severă de malnutriţie şi anemie.

„Este şocant când mă gândesc câţi oameni l-au văzut [pe stradă], dar au trecut pe lângă el cu indiferenţă totală. Alţii s-au apropiat, dar când au văzut că este la un pas de moarte, s-au îndepărtat”, a declarat unul dintre voluntarii de la Poodle and Pooch Rescue.

Au fost necesare două operaţii chirurgicale.

„Din modul în care sunt amplasate rănile, acestea nu par a fi rezultatul unui accident, ci mai degrabă rezultatul abuzului şi maltratării. Se pare că a fost lovit şi călcat în picioare violent”, a declarat printre lacrimi purtătorul de cuvânt al adăpostului.

Nu a durat mult până când căţeluşul şi-a recâştigat greutatea şi blana, dar a trebuit să poarte un guler în formă de con pentru a evita linsul rănilor care sunt în curs de vindecare.

„Recuperarea picioarelor din faţă este mult mai lentă decât în cazul celor posterioare. Câinii au o greutate mai mare pe partea din faţă”, a explicat unul dintre medicii veterinari ai adăpostului.

Cooper aşteaptă acum cu nerăbdare să fie adoptat de o familie iubitoare. Între timp, el va rămâne în grija celor de la Poodle and Pooch Rescue – şi în compania prietenilor săi canini.

Cățel
Cățel

Cu siguranță că cineva își va dori să îl adopte pe bietul Cooper, care nu va mai fi nevoit să trăiască de unul singur pe străzile periculoase!