Sari la conținut
Home » Ajuns la spital, un tânăr fără adăpost primește vizita câinilor săi loiali de pe stradă!

Ajuns la spital, un tânăr fără adăpost primește vizita câinilor săi loiali de pe stradă!

  • de
câinilor

Ajuns la spital, un tânăr fără adăpost primește vizita câinilor săi loiali de pe stradă!

Nimic nu este mai frumos decât loialitatea câinilor în momente dificile!

Un tânăr pe nume Cesar a ajuns să supraviețuiască cu greu pe străzile din Alto Vale, Brazilia, asta după ce și-a pierdut locul de muncă și ulterior casa. Singurul lui sprijin este reprezentat de un grup de căței, cu care reușește să trăiască de la o zi la alta.

Cei patru patrupezi au ajuns să trăiască pe stradă după ce au fost abandonați de fostele lor familii, iar acum Cesar încearcă să îi ajute cu tot ce îi stă în putință.

Cesar adesea acordă mai multă atenţie câinilor, mai presus de propria sănătate, ceea ce a dus la o urgență medicală, care trebuia tratată neapărat la spital. Însă, acesta nu a fost singur pe parcursul acestui proces, câinii lui fiind alături de el.

Personalul medical de la spitalul Alto Vale nu mai văzuse niciodată aşa ceva. Cesar a venit la spital însoţit de câinii lui. Când a ajuns la intrare, bărbatul le-a spus să rămână acolo, iar câinii loiali au aşteptat la uşă.

Doctorii au reuşit în cele din urmă să-l diagnosticheze pe Cesar cu o răceală uşor tratabilă, și au decis să le permită intrarea animalelor de companie pe holul spitalului, fiind impresionați de grija manifestată de aceștia față de tânăr.

câinilor
Loialitatea câinilor