Sari la conținut
Home » Ajuns la adăpost după moartea proprietarului, un câine bătrân plânge în fiecare seară!

Ajuns la adăpost după moartea proprietarului, un câine bătrân plânge în fiecare seară!

  • de

Ajuns la adăpost după moartea proprietarului, un câine bătrân plânge în fiecare seară!

Durerea dispariției stăpânului său a provocat o puternică depresie!

Un Chihuahua vârstnic pe nume Scooter a fost dus la adăpostul Humane Society din Quincy, Michigan, după ce stăpânul său a murit. Voluntarii au fost extrem de înduioșați de povestea patrupedului, mai ales când se lăsa seara și trebuia să adoarmă.

După ce este complet învelit în pătura cu steluţe de care nu se desparte niciodată, Scooter începe să plângă. Nu numai că îi lipseşte fostul său proprietar, dar se şi teme de ceea ce urmează să să întâmple în viaţa lui.

Într-un efort de ultimă oră şi pentru a-l ajuta pe Scooter să treacă mai uşor peste această perioadă grea, angajaţii adăpostului au distribuit o fotografie a ritualului său nocturn pe Facebook.

Cererile de adopţie au sosit din toată lumea, fiecare dorind să îl ajute. În cele din urmă, adăpostul a ales o localnică, pe nume Jessica Howard, pentru a-l adopta pe Scooter. Jessica este o salvatore loială care de-a lungul timpului a ajutat mulţi câini. Ea şi-a luat angajamentul că-l va iubi necondiţionat şi îl va ajuta pe Scooter să-şi trăiască confortabil ultimii săi ani.

Ajuns la adăpost după moartea proprietarului