Sari la conținut
Home » Ai o pisică neagră și nu știi ce nume să îi pui?

Ai o pisică neagră și nu știi ce nume să îi pui?

Ai o pisică neagră și nu știi ce nume să îi pui? sursă foto: evz.ro

Ai o pisică neagră și nu știi ce nume să îi pui? Dacă ați ales să primiți în căminul dumneavoastră o pisică neagră. Pisicile negre au fost adesea asociate cu superstiții și ghinion. Ceea ce a condus la rate de adopție scăzute. Și la cea mai mare rată de eutanasiere în adăposturi.

Este important să subliniem că aceste credințe superstițioase nu au nicio bază în realitate, iar pisicile negre sunt la fel de iubitoare și de minunate ca oricare altele.

Ai o pisică neagră și nu știi ce nume să îi pui?

 1. Miezul Nopții (Midnight): Un nume care se potrivește perfect cu blana întunecată a pisicii dumneavoastră.
 2. Salem: Inspirat din personajul iubit din anii 1990, Salem din „Sabrina Vrăjitoarea Adolescentă”, este o alegere fermecătoare.
 3. Bellatrix: Pentru fanii seriei „Harry Potter”, numele vrăjitoarei cu păr negru din film poate fi o alegere fascinantă.
 4. Licorice: Un nume dulce și atrăgător, potrivit pentru o pisică neagră.
 5. Kohl (sau Kohlie): Dacă sunteți pasionat de machiaj, numele Kohl se inspiră din cosmeticul antic pentru ochi și poate adăuga o notă elegantă pisicii dvs.
 6. Onix: O piatră prețioasă întunecată, Onix este un nume rafinat potrivit pentru o pisică neagră.
 7. Binx: Un nume popular inspirat din filmul ,,Hocus Pocus”, poate fi o alegere distractivă.
 8. Spooky: Ideal pentru pisicile care au un caracter mai timid sau misterios.
 9. Corb: Inspirat din folclor, numele evocă inteligență și viclenie.

O alegere feminină și elegantă

 1. Nalbă (Hollyhock): O alegere feminină și elegantă, inspirată de planta perenă întunecată folosită în grădini pentru contrast.
 2. Kellas: Pentru cei cu rădăcini scoțiene, numele provine de la o pisică neagră găsită în Scoția și poate fi o alegere unică.
 3. Hawthorne (sau Nathaniel, Nate, Thorne): Inspirat din ,,Casa celor șapte Gable” a lui Nathaniel Hawthorne, acest nume are legătură cu povestea vrăjitoarelor.
 4. Cerneală (Ink): Un nume simplu și adorabil, potrivit mai ales pentru cei care au o afinitate pentru scris sau artă.
 5. Vader: Pentru fanii ,,Star Wars”, numele Vader sau Darth poate fi o alegere care să aducă un strop de aventură în viața pisicii dumneavoastră.

Aceste sugestii de nume pot adăuga o notă de personalitate și farmec pisicii negre, fără a adera la superstiții nefondate despre ele. Alegeți cu grijă și bucurați-vă de compania noului membru al familiei dumneavoastră, potrivit inlesa.ro.