Sari la conținut
Home » Aflată la un pas să își piardă viața, o cățelușă aduce pe lume 11 pui sănătoși și îi protejează până la sosirea ajutoarelor!

Aflată la un pas să își piardă viața, o cățelușă aduce pe lume 11 pui sănătoși și îi protejează până la sosirea ajutoarelor!

  • de
cățelușă

Aflată la un pas să își piardă viața, o cățelușă aduce pe lume 11 pui sănătoși și protejează până la sosirea ajutoarelor!

Salvarea la timp pentru o cățelușă și puii săi abia născuți într-o pădure!

Pentru următoarea cățelușă, instinctul matern a determinat-o să facă tot ceea ce îi stă în putință pentru a ține în viață puii abia născuți.

cățelușă
cățelușă

O căţeluşă a trebuit să treacă printr-o încercare dificilă după ce a adus pe lume 11 căţeluşi într-o pădure din Carolina de Nord, SUA.

pui alături de mamă
pui alături de mamă

Din fericire, o persoană a trecut întâmplător pe acolo şi şi-a dat seama ce se întâmplă. A contactat imediat voluntarii adăpostului „Angela’s Ark” din Charlotte, care, s-au deplasat rapid la faţa locului pentru a ajuta familia greu încercată.

cățelușă alături de pui

Chiar dacă situaţia era critică, ea se lupta din toată fiinţa ei să-şi îndeplinească responsabilitatea de mama.

animale
animale

„Am primit un mesaj de la cineva care spunea ‘Am găsit o căţeluşă într-o zonă împădurită.’ Când am ajuns, mama stătea ascunsă acolo, întinsă pe pământ, uitându-se la noi cu puii lângă ea” – a declarat purtătoarea de cuvânt a adăpostului.

cățelușă
cățelușă

Salvatorii au fost însă surprinşi de comportamentul mamei, care văzuse că acei oameni au venit să o ajute şi a simţit imediat o mare uşurare.

animale de companie
animale de companie

„Primul meu gând a fost că, dacă a supravieţuit singură, cu siguranţă va fi defensivă şi protectoare faţă de micuţii ei. Dar părea epuizată. Căţeii erau foarte energici şi, surprinzător, arătau toţi sănătoşi – aveau vreo 2 săptămâni” – a precizat una dintre salvatoare.