Sari la conținut
Home » Afecțiunea prea mare arătată de un cățel, motiv de abandon? Transformarea miraculoasă la o altă familie

Afecțiunea prea mare arătată de un cățel, motiv de abandon? Transformarea miraculoasă la o altă familie

Afecțiunea prea mare arătată de un cățel, motiv de abandon? Transformarea miraculoasă la o altă familie.

Un bărbat și-a abandonat câinele pentru că își dorea să petreacă prea mult timp împreună!

Decizia de a adopta un cățel ar trebui să fie pentru toată viața, însă pentru o cățelușă, pe numele ei Jubilee, situația a fost exact invers!

Bărbatul care a adoptat-o în urmă cu scurt timp s-a deplasat la cel mai apropiat adăpost şi a predat câinele explicând că problema nu ar fi agresivitatea animalului, cât mai ales faptul că patrupedul era prea afectuos.

Este exact ceea ce mulţi oameni caută la un animal de companie. Şi totuşi, un anume bărbat a decis că toată această afecţiune era mult prea mare pentru el: după ce a adoptat o căţeluşă adorabilă pe nume Jubilee, a abandonat-o la scurt timp, pentru că s-a săturat să o aibă mereu în preajmă.

Adăpostul a împărtăşit imediat povestea tristă a lui Jubilee pe reţelele de socializare, atrăgând atenţia a milioane de utilizatori de internet. În scurt timp, cererile de adopţie s-au înmulţit. În cele din urmă, după o analiză atentă, voluntarii adăpostului au găsit „mama” perfectă pentru Jubilee, pe numele ei Samantha Fewox.

Jubilee nu pierduse nicio fărâmă din toată dragostea pe care o avea de oferit. Când a ajuns în noua ei familie, s-a dus imediat să-l salute pe fiul Samanthei.

De asemenea, chiar dacă poate părea decizia unui om crud, nu este uşor să ai grijă de un câine care suferă de anxietate de separare.

În timp ce mulţi ar putea da vina pe fostul stăpân pentru gestul său lipsit de inimă, Samantha i-a mulţumit, deoarece fără această alegere extremă, ea nu ar fi putut niciodată să o adopte pe Jubilee.