Sari la conținut
Home » Adopția unui câine cu probleme de sănătate! Noua familie a decis să îl salveze cu orice preț

Adopția unui câine cu probleme de sănătate! Noua familie a decis să îl salveze cu orice preț

  • de

Adopția unui câine cu probleme de sănătate! Noua familie a decis să îl salveze cu orice preț.

Câinele a fost salvat de pe străzile din Grecia!

O cățelușă pe nume Bianca a fost observat într-o condiție îngrozitoare pe străzile din Grecia. Animalul, pe lângă faptul că are dificultăţi în a sta în poziţie verticală, este, de asemenea, incapabil să îşi facă nevoile fiziologice corect.

Câţiva oameni care lucrau în apropiere o hrăneau, şi i-au construit o căsuţă din lemn pentru a se adăposti. Însă, din cauza gravelor probleme de sănătate, cățelușa avea nevoie urgent de o familie.

Totul avea să se schimbe în momentul în care SPAZ, o organizaţie de salvare a câinilor, a aflat despre povestea ei şi a intervenit.

A fost luată de pe străzi, dusă la medicul veterinar pentru o binemeritată baie, a primit tratament şi a trecut printr-o şedinţă de înfrumuseţare pentru a arăta cât mai bine pentru un posibil proprietar.

Adopția unui câine cu probleme

Chiar dacă pare o sarcină dificilă pentru un câine paralizat în vârstă de șapte ani să-şi găsească o casă, Bianca a avut un noroc uimitor. A fost ajutată de oameni cu suflet mare şi acum are un cămin permanent şi o familie care o iubeşte necondiţionat.