Sari la conținut
Home » Adoptat după o lungă perioadă de chin! Câinele neglijat a fost salvat de o tânără

Adoptat după o lungă perioadă de chin! Câinele neglijat a fost salvat de o tânără

  • de

Adoptat după o lungă perioadă de chin! Câinele neglijat a fost salvat de o tânără.

Cățelușa era legată de un copac!

O tânără pe nume Laura a fost profund emoționată de condiția unei cățelușe legată de un copac. Patrupedul își plângea soarta, fără să aibă parte de atenția sau dragostea unei familii.

Takia s-a arătat foarte bucuroasă că tânăra nu a trecut nepăsătoare, dând din coadă şi întâmpinând-o extrem de bucuroasă.

Lângă copac se puteau vedea două castroane mari, ambele goale, ceea ce însemna că nu avea acces pe cât ar fi trebuit la mâncare sau apă. Acela a fost momentul în care Laura şi Takia au stabilit o frumoasă prietenie.

„Simţeam că trebuie să fac cumva şi să o iau de acolo. Chiar m-am gândit să o fur…” Totuşi ceva a făcut-o să renunţe la această idee: „Nu voiam să mă duc la închisoare pentru asta”. – a declarat ea pentru The Dodo.

Cu cât se apropiau mai mult, cu atât Laura îşi dorea din tot sufletul să găsească o modalitate de a salva această căţeluşă.

Pe tot parcursul anului, Laura şi-a continuat vizitele la Takia. Odată cu venirea iernii, Takia a îndurat zăpada, ploaia şi frigul. Laura a început să se îngrijoreze din ce în ce mai mult de sănătatea câinelui.

„La puţin timp după ce am adus-o acasă, obişnuia să nu facă nimic cât era ziua de lungă. Acum, când începe să alerge, în secunda următoare a şi dispărut. Nu mi-a venit să cred, parcă este un cu totul alt câine.”

Adoptat după o lungă perioadă