Sari la conținut
Home » Adoptat dintr-un centru pentru animale, un pisoi nu își uită prietenul de suferință!

Adoptat dintr-un centru pentru animale, un pisoi nu își uită prietenul de suferință!

  • de

Adoptat dintr-un centru pentru animale, un pisoi nu își uită prietenul de suferință!

Un pisoi a reușit să fie reunit cu prietenul său cel mai bun!

După ce au împărtăşit împreună o parte importantă din viaţă, Dwight şi Conan sunt doi pisoi adorabili care, timp de 1 an, au fost întotdeauna împreună, împărtăşind ceea ce s-ar putea numi „o frumoasă prietenie”.  Încă din prima zi, între cele două feline s-a stabilit o chimie specială, care i-a determinat să fie mereu împreună, indiferent de ceea ce făceau.

Din păcate, căile lor s-au separat brusc, la fel şi prietenia lor, deoarece Dwight a fost transferat într-un alt adăpost şi ulterior adoptat.

Când Dwight a ajuns la un adăpost din Kennebunk, Maine (SUA), s-a speriat pentru că nu cunoştea pe nimeni. Pisoiul locuise în ultimul an într-un alt adăpost, unde devenise incredibil de prietenos cu un alt pisoi, Conan.

După un an de prietenie, Dwight a fost dus în Maine, unde şi-a întâlnit noua „mamă”, o femeie pe nume Megan Marsh. Marsh a ştiut din prima clipă că Dwight era pisica potrivită pentru ea.

„Dwight este cea mai dulce pisică pe care am văzut-o vreodată”, povesteşte Marsh, îngrijorată iniţial că va ajunge să adopte un animal rece şi neprietenos. Aşa că Dwight s-a dovedit a fi pisica perfectă: iubeşte îmbrăţişările şi o urmăreşte peste tot în apartamentul său.

După ani de ezitări, a decis în cele din urmă să adopte una. Dar Marsh nu ştia despre trecutul lui Dwight şi habar nu avea că Dwight avea undeva un prieten cu totul special.

Povestea lui Dwight a devenit mai clară când unul dintre voluntarii adăpostului a contactat-o pe Marsh pentru a-i spune despre Conan, care încă aştepta să fie adoptat. În urma acestui apel telefonic, voluntarul spera să-i reunească pe cei doi vechi prieteni.

Un pisoi
Un pisoi