Sari la conținut
Home » Adoptat dintr-un adăpost, un Pitbull nu vrea să plece fără prietenul său cel mai bun!

Adoptat dintr-un adăpost, un Pitbull nu vrea să plece fără prietenul său cel mai bun!

  • de

Adoptat dintr-un adăpost, un Pitbull nu vrea să plece fără prietenul său cel mai bun!

Prietenia este mai presus de orice, mai ales pentru un Pitbull adorabil!

Prietenia de care pot da dovadă animalele noastre de companie ne impresionează de fiecare dată, mai ales atunci când vorbim despre câini.

займ без отказа за 5 минут без проверок на карту

Așa s-a întâmplat și în cazul lui Merrill şi Taco au ajuns în timp să fie cei mai buni prieteni. Merrill este o femelă PitBull în vârstă de trei ani, iar Taco este un Chihuahua de opt ani. S-au întâlnit la adăpostul „Rocket Dog Rescue”, unde au trăit împreună ani de zile.

Cei doi au fost inseparabili. Dacă se întâmplă să stea unul fără celălalt, din orice motiv, cele două animale de companie își plâng amarul, și fac tot posibilul pentru a fi împreună.

Acum era rândul lui Merrill să-şi dovedească loialitatea faţă de Taco. Când cineva a venit să adopte un animal de la adăpost, acea persoană s-a îndrăgostit pe loc de Merrill. Dar căţeluşa a refuzat să-l părăsească pe Taco.

În ziua în care tatăl adoptiv a venit să ia câinele acasă, Merrill era tare abătută. Era evident că aceşti doi prieteni nu puteau fi separaţi.

Din fericire, proprietarul a avut o inimă mare. Fără să stea pe gânduri, acesta s-a hotărât să-i ia pe cei doi prieteni acasă cu el. Ambii câini îi sunt veşnic recunoscători că nu îşi vor petrece zilele separaţi unul de celălalt.

În acest moment, Merrill şi Taco trăiesc fericiţi în căminul lor permanent. Au găsit o familie iubitoare şi cel mai important lucru, au reuşit să rămână nedespărţiţi. Aceşti câini vor rămâne mai buni prieteni pentru tot restul vieţii.

un Pitbull
un Pitbull

Povestea lor impresionează datorită legăturii speciale pe care cei doi au creat-o, iar cu siguranță cu nimic nu îi va putea separa vreodată.