Sari la conținut
Home » Actrița care și-a clonat câinele! Câți bani a cheltuit aceasta?

Actrița care și-a clonat câinele! Câți bani a cheltuit aceasta?

Actrița care și-a clonat câinele!

Actrița care și-a clonat câinele! Conform informațiilor furnizate de BBC, în anul 1996, omenirea a fost martoră la clonarea celebrei oi Dolly, care a devenit primul mamifer clonat dintr-o celulă adultă.

Această realizare a deschis calea către o nouă perspectivă asupra posibilității de a păstra animalele de companie pentru întreaga lor viață, dând naștere unui interes crescut în rândul oamenilor.

Actrița care și-a clonat câinele!

Un exemplu notabil în acest sens este actrița Barbra Streisand, care și-a clonat câinele de companie iubit, care a trecut în neființă în 2017.

Într-un interviu acordat în 2018 pentru Variety, Barbra Streisand a dezvăluit că cei doi cățeluși pe care îi deține, Miss Violet și Miss Scarlett, sunt clone ale adoratului ei câine. Samantha, din rasa Coton du Tulear.

Procesul de clonare a implicat prelevarea de celule din cavitatea bucală și stomacul câinelui Samantha înainte de decesul acestuia, conform bbc.com.

Suma considerabilă de 100.000 de dolari a fost investită de Barbra Streisand. Pentru a-și clona animalul de companie, fiecare replică costând 50.000 de dolari.

Clonarea creează un câine nou cu doar caracteristici fizice similare cu originalul

Cele două clone, Violet și Scarlett, au fost diferențiate prin îmbrăcarea lor în haine de culoare roșie și violet, respectiv.

Iar imaginile lor sunt frecvent distribuite pe contul personal de Instagram al actriței. Cu toate acestea, gestul lui Streisand a stârnit critici din partea organizației PETA.

Susține că clonarea nu face decât să agraveze problema animalelor.

PETA a subliniat că clonarea nu oferă o soluție. Ci creează un câine nou cu doar caracteristici fizice similare cu originalul. Organizația a exprimat îngrijorare cu privire la creșterea crizei populației de animale.

A subliniat faptul că clonarea implică adesea risc crescut de eșec și suferă animalele implicate în proces. Mesajul lor a fost unul de îndemnare către Barbra Streisand să renunțe la această practică, conform a1.ro.

Etichete: