Lumea animalelor

Actorii Mihai Bendeac și George Mihăiță i-au schimbat viața Thaliei, o cățelușă abandonată, odată cu adopția. Ea este noul membru al familiei Teatrului de Comedie din București

Viața Thaliei, o cățelușă abandonată, a fost schimbată radical, într-una cu final fericit, după ce aceasta a fost adoptată de la ASPA Pallady de către actorul Mihai Bendeac și echipa Teatrului de Comedie din București.

Numele Thalia vine din mitologia greacă, fiind muza comediei, iar numele acesta i-a fost pus cățelușei de către Mihai Bendeac, după ce marți a luat-o de la adăpost.

„Este vorba despre o cățelușă care a avut marele noroc să ajungă de la centrul de adopții ASPA Pallady direct în echipa de la Teatrul de Comedie. Actorul Mihai Bendeac a venit ieri la adăpost să o ia.

Sunt foarte fericit și absolut convins că și colegii mei de la teatru vor fi foarte fericiți și o să avem cu toții grijă de ea”, ne-a mărturisit actorul, care s-a gândit deja la un nume pentru cățelușă: Thalia, muza comediei, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebok a Primăriei Municipiului București.

Adopția a fost posibilă datorită Monicăi Similea

Viața Thaliei, o cățelușă abandonată, a fost schimbată după ce Monica Similea, directorul adjunct al Teatrului de Comedie, a avut o contribuție majoră la această adopție, făcând-o posibilă datorită faptului că ea a fost cea care cunoștea cățelușa încă de când era pe stradă.

După ce s-a consultat cu Mihai Bendeac și a primit și acordul directorului general, actorul George Mihăiță, decizia a fost luată, iar Thalia a ajuns în echipa Comediei!

„Adopția a fost posibilă datorită Monicăi Similea, director adjunct al Teatrului de Comedie, care cunoștea cățelușa de când era pe stradă. A vorbit cu Mihai Bendeac despre cățelușă și, după ce au primit și acordul directorului general, actorul George Mihăiță, decizia a fost luată, iar Thalia a ajuns în echipa Comediei!

Thalia a stat de la începutul acestei luni în centrul de adopții, unde a ajuns după o perioadă petrecută pe străzi. Cățelușa este acum microcipată, deparazitată, vaccinată și sterilizată”, transmite Primăria Municipiul București.

În ochii Thaliei, zâmbetul este mereu prezent

Chiar dacă încă nu a învățat cum se râde la Comedie și a întâmpinat greutăți până acum, cățelușa, în vârstă de 4 anișori, nu a încetat să zâmbească.

„Are 4 ani, este foarte frumoasă și extrem de jucăușă. De aseară, locuiește la Teatrul de Comedie din București, instituție care va fi, de acum încolo, casa ei!”, potrivit Primăriei Municipiului București.

 

Recent Posts

Cum poți avea o relație bună cu câinele tău

Cum poți avea o relație bună cu câinele tău. Important este să știi să ”traduci”…

3 săptămâni ago

O pisică mers singură la veterinar să nască. Unde se întâmplă asta

O pisică a mers singură la veterinar să nască, acest lucru s-a întâmplat la noi…

3 săptămâni ago

De ce este greșit să-i dai pisicii tale să mănânce carne crudă

De de este greșit să-i dai pisicii tale să mănânce carne crudă conform specialiștilor în…

3 săptămâni ago

Medicii atrag atenția: au apărut căpușele

Medicii atrag atenția: au apărut căpușele și primii pacienți care au cerut ajutorul specialiștilor. Sezonul…

o lună ago

Liliecii ”Vulpi zburătoare” din Australia sunt amenințate cu dispariția

Liliecii ”Vulpi zburătoare” din Australia sunt amenințate, în acest moment, ca niciodată înainte. Aceste animale…

o lună ago

O nouă campanie speră să sensibilizeze și să reducă cererea de câini cu probleme de sănătate

O nouă campanie speră să sensibilizeze și să reducă cererea de câini cu probleme de…

o lună ago

Parteneri

  • EVZ

  • EVZ

  • INFOACTUAL

  • INFOACTUAL

  • EVZ