Un bărbat din Canada a fost la un pas să fie ucis de o fiară sălbatică, dar a reuşit să scape după ce a recurs la un gest inedit. Astfel, el a reuşit să prindă ursul brun de limbă, motiv pentru care animalul nu a mai putut să îl muşte fără să se rănească pe el înainte. Gilles Cyr, un canadian din regiunea Grand Falls, New Brunswick, a povestit presei că un urs brun a ieşit din pădure şi l-a atacat, dar a reuşit să scape, potrivit NY Daily Mail.

Inedit este faptul că bărbatul a reuşit să îi ţină piept fiarei după ce a prins-o pe aceasta de limbă. Astfel, dacă ar fi vrut să îl muşte, ursul şi-ar fi muşcat iniţial limba. Ulterior, animalul a plecat, dar acum Cyr are dreptul să vâneze creatura recalcitrantă. 
Când am deschis ochii, era deasupra mea cu nasul lui mare. Este incredibil modul în care mormăie. Gura lui era deschisă aproape de faţa mea şi ultimul lucrur pe care mi-l amintesc este că aveam limba lui în mână. Mă lovea cu ghearele aşa că am zis: „Dacă tu mă răneşti pe mine, te rănesc şi eu pe tine”. Aşa că îşi muşca singur limba în acelaşi timp„, a explicat el.sursa: romaniatv.net22221111

Setari cookie