4008 Vizualizari

Acest URS este un adevărat EROU. Te va IMPRESIONA până la LACRIMI. Povestea care a cutremurat TOATĂ LUMEA / VIDEO

Acest URS este un adevărat EROU. Te va IMPRESIONA până la LACRIMI. Povestea care a cutremurat TOATĂ LUMEA / VIDEO Un mamifer carnivor asiatic căruia îi fuseseră amputate picioarele din faţă a învăţat din nou să meargă!

Hai Chan  a fost salvat după ce a fost chinuit timp de 10 ani. Savatorii spun că animalul era folosit ca sursă de sucuri gastrice, folosite de mii de ani în medicina chinezească. Această practică a fost declarată ilegală tocmai din cauza suferinţei la care sunt supuşi urşii în timpul extracţiei, potrivit a1.ro

Medicii veterinari şi îngrijitorii de la adăpostul la care a fost transferat au depus eforturi colosale pentru salvarea ursului. După şase săptămâni, au văzut primele ale însănătoşirii: Hai Chan a făcut primii paşi!

Timp de 10 ani, ursul a trăit într-o cuşcă mică, întunecată, fără apă şi mâncare. Mai mult, labele din faţă îi fuseseră amputate tot pentru a obţine profit de pe urma lui.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X