Sari la conținut
Home » Acest labrador adorabil a cucerit internetul. Filmarea care îți va face ziua mai frumoasă

Acest labrador adorabil a cucerit internetul. Filmarea care îți va face ziua mai frumoasă

sursă foto: vet4pets.com

Din cuprinsul articolului

Nu este niciun secret că, în comparație cu oamenii, câinii interacționează diferit cu lumea din jurul nostru. În timp ce noi avem tendința de a ne ghida cu indicii vizuale, de multe ori cățeii ascultă și miros pentru a obține aceleași informații.

Dar asta nu înseamnă că nu pot descoperi aceleași priveliști ca și noi. Din ce în ce mai mult, observăm că animalele noastre răspund la televizoare, iar acest lucru ne face să ne amuzăm.

@weiwei370 #dog ♬ original sound – comedystar

Labradorul care a cucerit TikTok-ul

Acest canin special postat pe TikTok și pe un alt site observă o scenă agitată pe televizorul uriaș al stăpânului său. Emisiunea include un grup de oameni care mănâncă într-o cafenea, iar unul dintre personaje ține o plăcintă în mână fără să-i acorde prea multă atenție.

Labradorul își dă seama că ar putea avea o șansă să fure mâncarea și se apropie de „platou”pentru a o mânca, dar este împiedicat de faptul că, ei bine, nu este reală. El linge ecranul și apoi se uită la stăpânul său, întrebând de ce nu este capabil să fure gustarea.

Comentatorii au iubit acest câine înfometat și au adorat faptul că a încercat. „Când nu a simțit gustul mâncării, s-a uitat în jos să vadă dacă tipul a scăpat-o ? Săracul copil, atât de prețios”, a spus un utilizator de pe TikTok. Pe de altă parte, ca să fim sinceri, noi credem că este un geniu pentru că a încercat în primul rând.

Un alt utilizator, a sărit în apărarea câinelui labrador cu următoarea remarcă: „Nu a vrut să fure, a crezut că tipul îl ținea special pentru ca el să îl ia.”

Însă, comentariul cel mai amuzant a avut următoarea formă: „Dacă m-ai suna la veterinar și mi-ai spune că patrupedult tău a mâncat o șosetă, aș întreba întotdeauna ce Labrador este.” Da, cam așa se rezumă acest video amuzant cu câini.

Se pot uita câinii la televizor?

Da, câinii se pot uita la televizor și s-ar putea chiar să aibă o emisiune preferată (probabil una cu un câine sau o pisică în ea). Este posibil să observați că televizoarele mai vechi sunt mai greu de văzut pentru un cățeluș, în mare parte din cauza ratei de reîmprospătare și a calității mai scăzute în general (nu au o vedere la fel de bună ca a noastră).

Cu toate acestea, ecranele mai mari le permit să obțină mult mai mult din experiența de vizionare. Despre acest aspect un alt utilizator a întrebat retoric: „Nu mi-am dat seama niciodată de ce unii câini sunt super-reactivi la lucrurile de la televizor, iar alții nu-i acordă nicio atenție”.

Adevărul este că, probabil, acest lucru ține de personalitatea individului și nu există nicio modalitate de a identifica cu ușurință care dintre ei vor fi pasionați și care vor ignora toate ecranele.

Dacă doriți să dați o șansă televiziunii pentru câini în gospodăria dumneavoastră, încercați să puneți o emisiune deosebit de prietenoasă pentru căței. Probabil că doriți ceva cu alte animale de companie în ea (se pare că și mâncarea ar putea fi o alegere bună).

De asemenea, nu uitați că animalul de companie vrea și indicii sonore. În cele din urmă, s-ar putea să aflați ce le place cel mai mult și să vă puteți folosi televizorul pe post de dădacă pentru câini din când în când. Sursa videooclipului pawtracks.com.