Sari la conținut
Home » Abandonați la marginea unui drum, opt căței înfrigurați așteptau o minune! Ce s-a întâmplat

Abandonați la marginea unui drum, opt căței înfrigurați așteptau o minune! Ce s-a întâmplat

Abandonați la marginea unui drum, opt căței înfrigurați așteptau o minune! Ce s-a întâmplat.

Totul putea să devină o adevărată tragedie!

Povestea detaliată mai jos are ca subiect un abandon intenţionat, dar care, din fericire, s-a încheiat într-o notă plină de speranţă pentru cei opt pui protagonişti ai poveştii.

Informaţia a fost preluată de adăpostul Shelter County Animal, ai cărui voluntari s-au grăbit să ajungă la locul cu pricina pentru a salva micile creaturi de la pericolele ce apar în astfel de cazuri pe un drum circulat; mulţi dintre pui erau înfriguraţi şi flămânzi, iar unul, din păcate, nu a reuşit să mai reziste până la adăpost.

Personalul adăpostului a acordat imediat îngrijiri medicale, pături calde şi biberoane pline cu lapte bietelor animale ajunse în grija lor şi a emis imediat un ordin de identificare al celui care a fost capabil de un asemenea gest crud.

Oamenii legii din Statele Unite au primit un apel disperat de la un cetăţean care observase o maşină ce oprise pe marginea drumului şi din care a coborât un bărbat pentru a arunca un sac mare şi negru; în interiorul acestuia erau 8 căţeluşi înfricoşaţi şi flămânzi.

Abandonați la marginea unui drum

Un asistent maternal a auzit de povestea sfâşietoare a celor şapte căţeluşi salvaţi din ghearele morţii şi a făcut un pas înainte pentru a-i adopta.

 „A fost emis un raport medical care dezvăluie cruzimea la care au fost supuşi micuţii şi căutăm să aflăm mai multe informaţii de la oricine a asistat la scena abandonului. Puii înfriguraţi şi flămânzi au fost duşi la adăpostul pentru animale din oraşul Harris şi vor fi daţi în plasament temporar.”

O poveste cu un final fericit, care ne face să reflectăm asupra răspândirii şi gravităţii fenomenul abandonării animalelor de companie.