Abandonați la marginea drumului, cinci cățeluși primesc o nouă șansă la viață!

Cei cinci cățeluși au fost luați de pe stradă și duși într-un adăpost pentru animale!

Animalele de companie din întâmplarea de mai jos au fost salvate din Vineland, New Jersey, de către un trecător care a observat cinci cățeluși lipsiți de blană, care tremurau de frig și frică. Nu a putut merge mai departe fără să se oprească și să îi ajute.

El a decis să contacteze imediat South Jersey Regional Animal Shelter, care a trimis un voluntar de la Controlul Animalelor pentru a lua puii.

Erau într-o stare atât de gravă, încât omul legii a decis să treacă mai întâi pe la veterinar înainte de a-i duce la adăpost.

După ce au fost examinaţi de către medicul veterinar, căţeluşii au fost transportaţi la adăpost.

„Toţi erau foarte prietenoşi cu salvatorii lor, chiar şi în starea în care se aflau”. A spus Kathleen Leary, directorul de operaţiuni al South Jersey Regional Animal Shelter.

Se crede că puii au aproximativ cinci luni şi jumătate.

„Sunt trataţi cu antibiotice, medicamente pentru ochi, băi medicinale şi vor fi consultaţi în fiecare săptămână de medicul veterinar”, a spus Leary.

Toţi cei cinci căţeluşi se află acum într-un adăpost şi se descurcă foarte bine, având în vedere circumstanţele.

„Micile lor personalităţi ies [încet] la iveală, toţi par să se înţeleagă de minune cu ceilalţi câini din adăpost şi iubesc foarte mult oamenii”, a precizat Leary.

cățeluși

Angajaţii adăpostului speră ca toţi cei cinci pui să fie pregătiţi pentru adopţie în aproximativ o lună.

cățeluși
cățeluși
Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da