Sari la conținut
Home » Abandonată pentru că era bătrână, o cățelușă are parte de o transformare totală în viață!

Abandonată pentru că era bătrână, o cățelușă are parte de o transformare totală în viață!

  • de

Abandonată pentru că era bătrână, o cățelușă are parte de o transformare totală în viață!

O cățelușă lăsată pe stradă are parte de un adevărat noroc!

O cățelușă pe nume Victoria a fost abandonată fără milă pe stradă, după ce a fost catalogată ca fiind prea „bătrână”, la vârsta de 10 ani.

Toată întâmplarea a avut loc la marginea oraşului Lancaster, Pennsylvania. După ce a fost lăsată pe stradă, cățelușa a avut parte de o mulțime de ghinion, fiind nevoie urgentă de consultul unui medic veterinar. Din fericire, o asociaţie de salvare a animalelor numită „Finding Shelter Animal Rescue” a auzit despre situația ei și au decis să o salveze.

Treptat, după ce a prins încredere în oameni, ea a fost supusă unui control amănunțit la medicul veterinar deoarece starea ei nu era prea bună.

Apoi, din păcate, Victoria a început să dea semnele unei boli numită „Mielopatie degenerativă canină”. Verdictul medicilor a fost unul sumbru, ea mai având mai puțin de un an de trăit.

 

După ce au aflat vestea devastatoare, Herbert şi soţia sa au decis să facă pentru ea tot ceea ce i-ar fi adus un strop de fericire: să-i ofere viaţa pe care nu a avut-o niciodată. Au început o campanie numită „V pentru Victoria”, o listă cu toate lucrurile pe care credeau că-i vor face zilele rămase mai frumoase, încercând să profite cât mai mult de timpul rămas împreună, extrem de scurt.

O cățelușă

Lista Victoriei mai includea să fie invitată într-o emisiune la radio şi să devină ofiţer onorific K-9!

O cățelușă

Din fericire pentru ei, un departament local de pompieri a auzit de povestea cățelușei și a decis să îi ofere clipe cu totul memorabile. Au organizat o paradă extrem de frumoasă, unde ea a putut să simtă aprecierea și dragostea oamenilor din jurul ei.

O cățelușă

O cățelușă
O cățelușă specială