Sari la conținut
Home » Abandonată într-un șanț cu picioarele rupte, recuperarea cățelușei este uimitoare!

Abandonată într-un șanț cu picioarele rupte, recuperarea cățelușei este uimitoare!

  • de

Abandonată într-un șanț cu picioarele rupte, recuperarea cățelușei este uimitoare!

Cățelușa era la un pas să își piardă viața!

Voluntarii unei asociații pentru protecția animalelor au fost alertați cu privire la situația grea prin care era nevoită să treacă un patruped abandonat. Când au ajuns la fața locului, salvatorii au observat cățelușa într-un șanț, fiind vizibil speriată și rănită.

Nefiind tratate la timp, rănile deveniseră un focar de infecţie, iar medicul veterinar a dus o luptă contracronometru pentru a salvat viața unui suflet chinuit.

În timp ce mânca prima ei masă adevărată după mult timp, salvatorii au putut vedea că era mai mult decât emoţionată. Bucuria se putea citi pe chip, cățelușa reușind pentru prima oară după foarte mult timp să doarmă liniștită, într-un colectiv iubitor și plin de înțelegere.

După ce a trecut printr-un tratament veterinar, cățelușa a primit numele Cookie, iar destinul ei chinuit a impresionat o familie, care a decis să vină să o vadă, și eventual să o adopte.

Chiar dacă picioarele nu se vor recupera pe deplin, noua familie a cățelușei este impresionată de firea sa prietenoasă și jucăușă, iar grija zilei de mâine nu va mai exista niciodată.

Abandonată într-un șanț cu picioarele rupte