Sari la conținut
Home » Abandonată împreună cu cei nouă cățeluși într-o cutie de carton sigilată! Povestea unei cățelușe salvată la limită

Abandonată împreună cu cei nouă cățeluși într-o cutie de carton sigilată! Povestea unei cățelușe salvată la limită

  • de

Abandonată împreună cu cei nouă cățeluși într-o cutie de carton sigilată! Povestea unei cățelușe salvată la limită.

Un nou caz de abandon!

Nu toți oamenii sunt lipsiți de inimă şi umanitate, însă, anumite cazuri ne fac să ne gândim cu mai multă atenție în ceea ce privește capacitatea unor oameni de a acționa cu răutate.  Potrivit thedodo.com, povestea următoare o are ca protagonista pe o căţeluşă, mamă a nouă pui, care a fost abandonată într-un depozit de deşeuri, într-o cutie de carton sigilată.

Depozitul de deşeuri se află lângă Lacul Puntzi, British Columbia (Canada). Din fericire, un trecător a văzut misterioasa cutie de carton şi s-a dus să verifice ce este cu ea. Când a deschis-o, s-a trezit în faţa multor ochi mici care îl priveau speriaţi şi care abia atunci descopereau lumina soarelui. Nouă pui de aproximativ două săptămâni era înghesuiţi aproape de corpul mamei lor.

Bărbatul a dus imediat câinii la un medic veterinar, care a confirmat sănătatea perfectă a puilor şi a mamei.

Nu se ştie cine a venit cu ideea de a arunca o cutie sigilată plină cu patrupezi într-un depozit de deşeuri, dar autorităţile locale fac tot ce pot pentru a-l identifica şi a-l face să răspundă în faţa legii.

Câinii au fost transferaţi la British Columbia Society for the Prevention of Cruelty to Animals (BC SPCA) într-un efort de a le găsi o casă primitoare şi o familie iubitoare.

Abandonată împreună cu cei nouă cățeluși

Din fericire, totul s-a încheiat cu bine pentru această căţeluşă adorabilă și curajoasă!