Sari la conținut
Home » Abandonată fără milă la ușa unui coafor! Cățelușa cu probleme a primit o nouă șansă la viață

Abandonată fără milă la ușa unui coafor! Cățelușa cu probleme a primit o nouă șansă la viață

Abandonată fără milă la ușa unui coafor! Cățelușa cu probleme a primit o nouă șansă la viață.

Cățelușa suferă de paralizie la membrele posterioare!

În orașul Salta, din Argentina, o poveste cu totul emoționantă o are în centrul atenției pe o cățelușă pusă la grea încercare de viață. Totul s-a petrecut în 2014, atunci când o cățelușă cu paralizie la membrele posterioare a fost abandonată și legată de poarta unui coafor.

Potrivit thedodo.com, aflată într-un cărucior cu rotile, ea avea un pachet de scutece lângă şi un bilet pe care erau scrise numele şi vârsta ei. Se explica, de asemenea, în acel mesaj, că proprietarul ei nu a mai putut să o păstreze.

Totul avea însă se schimbe după ce organizația de salvare LUBA Salta a aflat despre caz și a decis să intervină.

Ajunşi la faţa locului, şi-au dat seama că biata căţeluşă nu avea pic de mâncare sau apă.

Povestea a fost distribuită pe rețelele sociale, iar totul avea să se schimbe în bine!

Ajutorul reţelelor de socializare a dus la salvarea unei noi vieți! Astfel, o familie din Statele Unite s-a arătat interesată să o adopte, însă cățelușa pe nume Lunita dezvoltase o infecţie gravă cu stafilococ la nivelul tractului urinar, provocându-i leziuni şi scabie. Procesul de adopție a fost un eșec, dar totul avea să se schimbe în curând.

Nu a durat mult până când o altă familie şi-a dorit să o adopte pentru a-i vindeca rănile şi a o ajuta să se recupereze. După nenumărate vizite la veterinar, tratamente medicale şi multă dragoste, Lunita a recuperat 25 de kilograme şi a reuşit să se însănătoşească.

Datorită unor donaţii venite de la mai mulţi iubitori de animale, noua ei familie a putut să îşi permită să îi facă căţeluşei tratamentele necesar.

Din păcate, peste ceva timp, starea ei de sănătate s-a deteriorat semnificativ şi a trebuit să fie transportată la terapie intensivă, însă din păcate, s-a stins din viață:

„Mă simt ca şi cum o parte din sufletul meu a murit. Nu voi uita niciodată cât de mult a însemnat pentru mine. Mi-a schimbat viaţa pentru totdeauna. Am iubit-o foarte mult”, a scris el.