Sari la conținut
Home » Abandonată de fosta familie că era prea jucăușă, o cățelușă și-a găsit o familie perfectă!

Abandonată de fosta familie că era prea jucăușă, o cățelușă și-a găsit o familie perfectă!

  • de

Abandonată de fosta familie că era prea jucăușă, o cățelușă și-a găsit o familie perfectă!

Cățelușa nu era acceptată pentru felul ei de a fi!

Un bărbat a decis că afecţiunea animalului său de companie era mult prea exagerată, și a luat o decizie cu totul surprinzătoare. Chiar dacă trecuse puțin timp de când o adoptase pe Jubilee, el a decis să o abandoneze fără milă.

Îl deranja faptul că nu era lăsat în pace niciun minut, iar cățelușa simțea cu exactitate că este neglijată. Ea a început să roadă anumite obiecte din casă, din simplul fapt că stăpânul nu o scotea deloc afară la plimbare, iar atunci când își dorea puțină atenție, el pur și simplu o ignora.

Adăpostul a împărtăşit imediat povestea tristă a lui Jubilee pe reţelele de socializare, atrăgând atenţia a milioane de utilizatori de internet. În scurt timp, cererile de adopţie s-au înmulţit. În cele din urmă, după o analiză atentă, voluntarii adăpostului au găsit „mama” perfectă pentru Jubilee, pe numele ei Samantha Fewox.

Deşi fusese abandonată, Jubilee nu pierduse nicio fărâmă din toată dragostea pe care o avea de oferit. Când a ajuns în noua ei familie, s-a dus imediat să-l salute pe fiul Samanthei.

Abandonată de fosta familie

De acum înainte, Jubilee va avea o familie exact așa cum merită!