Abandonat pe stradă, un cățel adorabil urmărea pe toată lumea cu speranța că își va găsi o familie!

Un cățel fără stăpân a impresionat pe toată lumea cu povestea sa de viață!

În cadrul unui proiect cu totul deosebit, Dogbox, voluntarii mai multor asociații pentru protecția animalelor au decis să ofere un ajutor în plus pentru câinii fără stăpân. Chiar dacă ei se ocupă mereu cu acțiuni de acest fel, de această dată s-a dorit realizarea unei campanii pe plan mult mai larg, dorind să reducă cât de mult posibil numărul animalelor de pe străzi.

Voluntarii Dogbox au găsit un căţeluş adorabil. Majoritatea câinilor fără adăpost sunt destul de timizi, dar nu şi acesta, mai mult decât atât, el i-a urmărit fără oprire şi nu a renunţat. Echipa şi-a dat seama că acest patruped ar fi urmat pe oricine care era amabil, fiind disperat să-şi găsească o casă şi o familie care să-l adopte.

Voluntarii Dogbox au numit câinele Scribble, poate şi din cauză că şchiopăta. Când a fost evaluat de un medic veterinar, s-a stabilit că blănosul probabil a fost lovit de un om nemilos. Totul pentru că bietul patruped obişnuia să urmărească trecătorii, încercând să-şi găsească o casă.

Din fericire, piciorul lui Scribble a început să-şi revină, dar cei de la Sidewalk Specials mai aveau ceva de făcut pentru a-i completa viaţa. I-au făcut cunoştinţă cu realizatorii emisiunii TV Hills & Expresso Morning Show.

Datorită acestei emisiuni, cazul patrupedului adorabil a devenit imediat cunoscut de o mulțime de oameni care și-au arătat interesul.

O familie din Johannesburg care urmărea emisiunea televizată s-a îndrăgostit iremediabil de Scribble, și au decis imediat să depună toate eforturile pentru a-i schimba viața.

Un cățel
Un cățel

Videoclipul de mai jos ne prezintă transformarea uimitoare a patrupedului care nu va mai fi nevoit să trăiască pe străzile periculoase.