Sari la conținut
Home » Abandonat pe o bancă alături de o scrisoare emoționantă, un patruped este salvat de o asociație!

Abandonat pe o bancă alături de o scrisoare emoționantă, un patruped este salvat de o asociație!

  • de

Abandonat pe o bancă alături de o scrisoare emoționantă, un patruped este salvat de o asociație!

Povestea emoționantă s-a petrecut în Mexico City!

Mascotas Difunde, o asociaţie mexicană care protejează animalele fără stăpân, a postat pe profilul său de Twitter câteva imagini înduioşătoare ale unui câine care a fost abandonat pe o bancă, având o scrisoare lângă el.

„Abandonarea căţeluşului meu mă doare foarte tare, dar am decis să-l părăsesc pentru că părinţii mei l-au abuzat şi întotdeauna m-a durut să-l văd trăind în acele condiţii. Deci, dacă citiţi acest lucru şi vă lasă inima, vă rog să îl adoptaţi, să aveţi grijă de el şi dacă nu, lăsaţi-l acolo unde este posibil pentru ca alţii să citească mesajul şi să-l adopte.”

Cuvintele fostului stăpân au făcut imediat furori pe internet, până când vestea abandonului câinelui Max a ajuns la adăpostul Mascotas Coyoacàn, care a făcut tot posibilul să trimită doi voluntari în parcul în care patrupedul fusese legat cu un lanţ pe bancă.

Max a fost convins de voluntari să urce cu ei în maşină şi să fie dus spre adăpost. După mai multe vizite la veterinar, câinele abandonat este acum în afara oricărui pericol şi aşteaptă ca o nouă familie iubitoare să-l adopte.

Încă nu este clar dacă fostul stăpân nu a avut de ales decât să-l abandoneze pe o bancă şi să implore trecătorii să-l adopte.

Abandonat pe o bancă