Abandonat la marginea drumului, un cățel bolnav este salvat de un om cu suflet mare!

Patrupedul și-a petrecut o bună parte din viață pe străzi!

Într-o livadă din Madera Ranchos, California, un câine chinuit își ducea existența complicată de unul singur, abandonat de cei pe care îi considera odinioară familia lui.

Totul avea să se schimbe atunci când o persoană l-a observat și a aşteptat apoi lângă câine până când cineva a venit să ajute.

„Mi-a venit să plâng când l-am văzut în ce stare se afla”, a declarat Megan Bowe, fondatoarea „Bowe’s Adoptable Rescued Pup”, pentru The Dodo. „Se mai sprijinea doar într-un singur picior. Era deprimat şi abia putea să se ridice.”

Ea l-a numit „King”. Apoi, l-a pus în maşină şi l-a transportat la o clinică veterinară pentru a-i oferi de urgenţă primul ajutor.

Deşi arăta destul de bătrân, s-a stabilit că bietul câine nu avea mai mult de 1 an.

„Veterinarul crede că a fost lovit de o maşină, ceea ce ar explica de ce are coada atât de rănită”, spune Megan Bowe. 

A început să-i ofere lui King mâncare în cantităţi mici, mărind treptat porţiile pentru a-l ajuta să-şi recâştige greutatea şi puterea într-un ritm sănătos.

Astfel, pentru King a urmat o perioadă de recuperare, în care era nevoit să suporte tratamentul medicului veterinar și mâncarea plină de vitamine, iar după ce se va recupera complet, o familie iubitoare îl va adopta pentru totdeauna.

Patrupedul nu va mai fi nevoit niciodată să își petreacă zilele pe străzile periculoase!

Abandonat la marginea drumului