Sari la conținut
Home » Abandonat într-un sac de gunoi, un cățel își găsește fericirea după ce este adoptat de o familie!

Abandonat într-un sac de gunoi, un cățel își găsește fericirea după ce este adoptat de o familie!

  • de
cățel

Abandonat într-un sac de gunoi, un cățel își găsește fericirea după ce este adoptat de o familie! кредит под рефинансирование

Tot mai multe animale abandonate sunt găsite pe străzi!

Următoarea poveste s-a petrecut în România, acolo unde un grup de oameni au găsit un căţeluş băgat într-un sac de gunoi, aproape să moară. Din fericire, nu toţi oamenii decid să își abandoneze animalele, iar cei care l-au găsit s-au străduit imediat să îl ajute şi să-i ofere afecţiune.

cățel abandonat într-un sac de gunoi
cățel abandonat într-un sac de gunoi

Pe lângă faptul că era deshidratat şi flămând, câinele avea un picior rupt şi o leziune la nivelul capului: nu ar mai fi rezistat mult în aceste condiţii.

patruped la medicul veterinar

Probabil victimă a violenţei, câinele a fost abandonat de nişte oameni fără scrupule.

câine alături de voluntar
câine alături de voluntar

La Transylvania Animal Care, câinele numit de medicii veterinari Luce, a primit toate îngrijirile de care avea nevoie. Laba lui a fost operată, la fel şi leziunea traumatică din zona capului, însă nu fără dificultăţi. Luce a reuşit încet să se ridice şi să meargă, recăpătându-şi încrederea şi calmul.

cățel
cățel

Din fericire pentru el, recuperarea a fost una extraordinar de bună, iar totul a devenit o altă poveste fericită de salvare a unui animal de companie aflat în nevoie.