Sari la conținut
Home » Abandonat într-un port, un cățel își așteaptă stăpânul timp de o lună!

Abandonat într-un port, un cățel își așteaptă stăpânul timp de o lună!

  • de

Abandonat într-un port, un cățel își așteaptă stăpânul timp de o lună!

Câinele a decis să își aștepte familia un timp îndelungat!

Din motive încă necunoscute, fie că a fost aruncat sau s-a pierdut de pe barca familiei sale, un câine a decis să rămână în același loc, timp de mai bine de o lună, în așteptarea familiei sale.

După ce își caută de mâncare printre gunoaie, și doarme pe unde apucă, patrupedul nu ia în considerare deloc să plece din acel loc, fiind convins că într-o zi, fosta lui familie se va întoarce după el.

După ce povestea a devenit virală pe reţelele de socializare, stăpânul câinelui nu a apărut. Chiar dacă dificultățile apar în fiecare zi, patrupedul nu a plecat încă, cu toate că starea lui de sănătate a început să se înrăutățească.

Abandonat într-un port

De aceea, impresionată de starea patrupedului, o femeie a decis să îi câștige încrederea, iar ulterior să îl adopte. Totul a funcționat conform planului, câinele reușind să prindă încredere în noua lui familie, fără să mai fie chinuit de memoria trecutului.

O poveste cu adevărat emoționată, în care un animal de companie ne-a demonstrat din nou, cât de mult contează relația dintre om și animal.