Sari la conținut
Home » Abandonat într-un apartament, un cățel este salvat de o femeie cu suflet mare!

Abandonat într-un apartament, un cățel este salvat de o femeie cu suflet mare!

Abandonat într-un apartament, un cățel este salvat de o femeie cu suflet mare!

Pentru un cățel abandonat, viața s-a transformat într-un adevărat chin!

Pentru un biet patruped, supraviețuirea zilnică a devenit un adevărat chin, aflat la un pas să moară de foame.

Toată întâmplarea a avut loc în Guangzhou, o familie neglijentă a decis să-şi lase câinele închis singur în apartament, fără mâncare sau apă.

Stăpânii au decis să plece în vacanţă şi căţelul a rămas cu scopul de a avea grijă de casă, dar viaţa bietului blănos era în mare pericol.

O vecină pe nume Xu a auzit plânsetele căţeluşului flămând şi a decis să-l ajute. Golden Retrieverul stătea singur în apartament de trei zile.

Din cauza pandemiei, multe animale de companie au trecut prin această situaţie nefirească: din păcate, proprietarii lor pleacă şi îi lasă singuri închişi în casă, fără să se gândească la consecințe.

Datorită spaţiului care separă o fereastră de cealaltă, femeia a avut ideea de a-i da mâncare câinelui cu ajutorul unui băţ.

Pentru a-l hidrata eficient, Xu a făcut o tăietură în pet-ul de plastic pentru a servi drept castron de băut pentru câine.Un cățel

Din cauza situaţiei create, administraţia clădirii de locuinţe a reuşit să ia legătura cu familia câinelui şi a intervenit prompt. Câinele suferea, iar proprietarii au permis în cele din urmă vecinilor să deschidă apartamentul şi să-l salveze.

Asta a fost tot ce au putut face aceşti oameni pentru a compensa neglijenta gravă pe care au comis-o stăpânii împotriva bietului câine.

Un cățel
Un cățel bucuros că a fost salvat de la un adevărat chin

Din fericire pentru el, o femeie cu suflet mare a decis să îi schimbe viața, oferindu-i cu multă dragoste mâncare și apă în timpul în care a fost lăsat singur acasă. Ea nu putea să îl lase să se zbată în suferință.