Sari la conținut
Home » Abandonat într-o pungă, un câine paralizat a fost salvat de o femeie de serviciu!

Abandonat într-o pungă, un câine paralizat a fost salvat de o femeie de serviciu!

  • de

Abandonat într-o pungă, un câine paralizat a fost salvat de o femeie de serviciu!

O nouă viață pentru un câine abandonat din Brazilia!

O cățelușă își pierduse orice speranță de la viață, asta după ce a fost abandonată fără milă pe stradă, într-o pungă închisă. Dacă ar fi fost complet sănătoasă, probabil animalul de companie ar fi supraviețuit într-un final, însă de această dată, un handicap îi complica viața extraordinar de mult.

Animalul de companie avea să fie salvat de o femeie de serviciu din zonă, pe nume Lopes.

„Strada nu este locul unde poate rămâne în siguranţă. M-am gândit la binele său. Nici nu aş fi putut dormi ştiind că se va târî pe stradă prin ploaie, flămandâ şi tremurând de frig”, a spus Lopes.

Când a văzut cât suferă şi că nu se poate deplasa, femeia a decis să o salveze.

Pasagerul a deschis portiera, a lăsat animalul într-o pungă pe stradă şi a plecat fără să privească înapoi.

Ulterior, Lopes a decis să-şi ducă acasă noua prietenă.

„Era sub influenţa calmantelor şi nu ştiam ce să fac, aşa că am luat-o pentru că nu aveam de gând să o las pe stradă. Este atât de neajutorată. Nu abandonezi astfel niciun câine, mai ales pe unul aflat într-o asemenea situaţie”, spune femeia.

Urmează o perioadă în care femeia încearcă să ajute bietul animal cu tot ceea ce îi stă în putință.

„Dacă aş putea să-i plătesc toate cheltuielile, aş păstra-o. Oricine doreşte să adopte trebuie să-şi asume responsabilitatea şi eu voi continua din toate puterile mele să fac asta. Dacă îi voi găsi un loc mai bun, o dată pe săptămână mă voi duce să văd dacă este bine îngrijită”, spune Suelen.

Din păcate, oricât a încercat femeia să găsească ajutor la diferitele adăposturi pentru animale, se pare că aceasta este pe cont propriu, întrucât numărul mare de cazuri de animale abandonate face imposibilă oferirea unui ajutor în acest moment.

câine
câine