Sari la conținut
Home » Abandonat într-o pungă de plastic, un cățel în vârstă de cinci săptămâni este salvat miraculos!

Abandonat într-o pungă de plastic, un cățel în vârstă de cinci săptămâni este salvat miraculos!

Abandonat într-o pungă de plastic, un cățel în vârstă de cinci săptămâni este salvat miraculos!

Voluntarii au fost impresionați de povestea bietului cățel abandonat!

Pentru voluntarii adăpostului „Dog Rescue Coolronan” din Balivor, Irlanda, imaginea unui cățel neajutorat nu este neapărat un lucru neobișnuit, însă de această dată, bietul animal era într-o stare groaznică. În vârstă de cinci săptămâni și denumit ulterior Bobby, el a fost abandonat fără milă într-o pungă din plastic.

A fost lăsat să moară intenționat în spatele unor tufișuri, fără să poată să respire cum trebuie. De mâncare, apă și atenție nici nu se putea problema. Membrele posterioare îi tremurau şi avea nevoie disperată de mama lui pentru a-l alăpta.

Cățelul s-a recuperat în mod miraculos!

Iniţial, Bobby a fost dus la o clinică veterinară, însă medicii nu erau siguri că va supravieţui.

În numai o săptămână, sănătatea lui Bobby s-a îmbunătăţit semnificativ, spre bucuria tuturor celor care au intrat în contact cu el. De acum înainte, viața se va schimba complet.

Într-o declaraţie publicată pe pagina oficială de Facebook, adăpostul spune că puiul este foarte sociabil şi se împrieteneşte cu fiecare persoană cu care intră în contact. Ei speră ca povestea abandonului lui Bobby să fie un semnal de alarmă în privinţa cruzimii asupra animalelor.

Cățel

Bobby a fermecat pe toată lumea cu drăgălăşenia sa, deoarece a primit peste 600 de cereri de adopţie într-o perioadă scurtă de timp. Cu toate acestea, Chris a anunţat într-o actualizare că îl va adopta chiar el pe Bobby, întrucât a format o legătură inseparabilă cu adorabilul căţeluş.