Sari la conținut
Home » Abandonat fără milă, un cățel încearcă să intre în mașina stăpânului său!

Abandonat fără milă, un cățel încearcă să intre în mașina stăpânului său!

  • de

Abandonat fără milă, un cățel încearcă să intre în mașina stăpânului său!

Imaginile emoționante au devenit imediat virale pe rețelele de socializare!

Următoarele imagini publicate de către cei de la DailyMail au devenit o adevărată lecție pentru cei care iubesc animalele de companie.

Filmarea înfăţişează un câine ce încearcă să intre în maşina proprietarului său după ce bărbatul l-a abandonat în apropierea Lacului Ming, din Bakersfield, California. Bărbatul se îndreaptă către maşină şi în cele din urmă se urcă la volan părăsind locaţia.

Abandonat fără milă!

Imaginile au fost surprinse de către Stephen Sage Silver, care se afla într-o altă maşină şi urmărea întreaga scenă. El a declarat că bărbatul neidentificat încercase anterior să-l lovească atunci când l-a întrebat ce are cu bietul câine.

Patrupedul încearcă cu orice preţ să-şi convingă proprietarul să nu-l abandoneze, însă fără succes.

În urma incidentului, autorul videoclipului a alertat autorităţile, care s-au deplasat la faţa locului şi au transferat animalul la un adăpost local. Pentru patruped va urma o perioadă de timp în care va primi ajutor specializat, iar după ce se va recupera pe deplin, povestea sa va fi distribuită în mediul online, iar ulterior o familie îl va adopta pentru tot restul vieții sale.