Sari la conținut
Home » Abandonat dintr-un motiv cu totul de neînțeles! Soarta unui patruped ajuns să lupte pentru supraviețuire

Abandonat dintr-un motiv cu totul de neînțeles! Soarta unui patruped ajuns să lupte pentru supraviețuire

  • de

Abandonat dintr-un motiv cu totul de neînțeles! Soarta unui patruped ajuns să lupte pentru supraviețuire.

O familie și-a abandonat cățelul doar pentru că au decis să adopte unul mai tânăr!

Un patruped pe nume Yoda a avut o soarta tragică, după ce „familia” sa a decis să îl abandoneze la o groapă de gunoi, doar pentru că au adoptat un nou cățel. Surprins și mirat de acest gest, cățelul risca să moară de foame și sete, supus la o luptă pentru supraviețuire.

Potrivit thedodo.com, tot ce putea face pentru a supravieţui era să se mulţumească cu resturile pe care le găsea căutând în grămezile de gunoi menajer.

Chiar dacă a fost abandonat dintr-un motiv de neînțeles, viața avea să îi pregătească o surpriză extraordinară!

Însă, soarta a fost de partea lui, fiind salvat de voluntarii organizaţiei Sidewalk Specials, care l-au luat la adăpostul lor unde a primit tratament și îngrijire. Odată recuperat pe deplin, oamenii au demarat procesul de adopţie.

Acela a fost momentul în care deţinătorii Pet Places, un hotel pentru animale de companie din Cape Town (Africa de Sud), au intrat în scenă. Tinerii au decis să-l adopte pe Yoda pentru a deveni mascota oficială a noului lor hotel denumit Harbor House.

Acum, Yoda se bucură de noua sa viaţă în Africa de Sud, fiind înconjurat de oameni care îl îngrijesc și apreciază la adevărata lui valoare.

Fiecare zi este o nouă ocazie de a întâlni oameni și animale noi, iar Yoda se bucură enorm că are un loc stabil unde să trăiască și să se bucure de viață.