Abandonat de trei ori, un cățel speriat își schimbă complet viața!

Un cățel este transformat complet de frică!

Un Chihuahua pe nume Finn a fost traumatizat de-a lungul vieții de nenumărate ori, asta după ce a fost victima mai multor abandonuri.

După ani buni în care a fost doar victima insensibilităţii umane, căţeluşul şi-a modificat postura fizică, ca o metodă de apărare în fața răutății oamenilor.

El a fost salvat de pe stradă și dus într-un centru pentru animale, iar voluntarii au depus toate eforturile pentru a-i găsi o familie iubitoare, care să îi ofere timpul necesar pentru a se reface pe plan emoțional.

Într-un episod confuz, Finn a rămas din nou fără casă, dar oamenii care l-au salvat şi l-au adus la adăpost şi-au asumat sarcina de a-i găsi o nouă casă. Totul părea că merge bine şi într-un mod cu totul incredibil viaţa i-a oferit câinelui o nouă şansă de a fi fericit.

Aparent, micul patruped a fost abandonat într-un parc, însoţit de toate lucrurile sale. Familia lui l-a părăsit după ani de zile în care a stat în grija lor.

„În 2021, a fost găsit abandonat într-un parc cu toate lucrurile sale şi apoi transferat la adăpostul pentru animale Denton. Nu te poţi ascunde de voluntarii salvatori şi de microcipurile care nu mint! „- au scris cei de la adăpost pe pagina lor de Facebook pe data 4 aprilie.

Un cățel

Nimeni nu poate şti cu siguranţă ce le-a trecut prin minte foştilor stăpâni ai lui Finn, dar nimic nu justifică răul pe care i l-au făcut.

Un cățel
Un cățel

Acum CAMO Rescue, Dental Animal Shelter şi Dallas Animal Shelter îşi dau silința pentru a se asigura că noua lui casă va fi şi ultima, după ce a fost supus unor grele încercări de viață. Poate următoarea dată va fi cu noroc, iar patrupedul nu va mai fi nevoit să trăiască pe străzi.

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da