Abandonat de trei ori, un cățel speriat își schimbă complet viața!

Un cățel este transformat complet de frică!

Un Chihuahua pe nume Finn a fost traumatizat de-a lungul vieții de nenumărate ori, asta după ce a fost victima mai multor abandonuri.

După ani buni în care a fost doar victima insensibilităţii umane, căţeluşul şi-a modificat postura fizică, ca o metodă de apărare în fața răutății oamenilor.

El a fost salvat de pe stradă și dus într-un centru pentru animale, iar voluntarii au depus toate eforturile pentru a-i găsi o familie iubitoare, care să îi ofere timpul necesar pentru a se reface pe plan emoțional.

Într-un episod confuz, Finn a rămas din nou fără casă, dar oamenii care l-au salvat şi l-au adus la adăpost şi-au asumat sarcina de a-i găsi o nouă casă. Totul părea că merge bine şi într-un mod cu totul incredibil viaţa i-a oferit câinelui o nouă şansă de a fi fericit.

Aparent, micul patruped a fost abandonat într-un parc, însoţit de toate lucrurile sale. Familia lui l-a părăsit după ani de zile în care a stat în grija lor.

„În 2021, a fost găsit abandonat într-un parc cu toate lucrurile sale şi apoi transferat la adăpostul pentru animale Denton. Nu te poţi ascunde de voluntarii salvatori şi de microcipurile care nu mint! „- au scris cei de la adăpost pe pagina lor de Facebook pe data 4 aprilie.

Un cățel

Nimeni nu poate şti cu siguranţă ce le-a trecut prin minte foştilor stăpâni ai lui Finn, dar nimic nu justifică răul pe care i l-au făcut.

Un cățel
Un cățel

Acum CAMO Rescue, Dental Animal Shelter şi Dallas Animal Shelter îşi dau silința pentru a se asigura că noua lui casă va fi şi ultima, după ce a fost supus unor grele încercări de viață. Poate următoarea dată va fi cu noroc, iar patrupedul nu va mai fi nevoit să trăiască pe străzi.