Sari la conținut
Home » Abandonat de toată lumea, un cățel mic și orb are parte de un ajutor cu totul neașteptat!

Abandonat de toată lumea, un cățel mic și orb are parte de un ajutor cu totul neașteptat!

  • de

Abandonat de toată lumea, un cățel mic și orb are parte de un ajutor cu totul neașteptat!

Micuțul patruped își pierduse orice încredere în oameni!

Micuţul patruped din următoarea poveste a fost personajul principal într-o adevărată operațiune de salvare.

„Este sfâşietor pentru un biet suflet găsit pe străzi, flămând, bolnav şi singur, ignorat de toată lumea. Deşi nu are decât aproximativ trei luni, a cunoscut deja durerea, singurătate şi a suferit suficient în scurta sa viaţă.”

„Este subnutrit, bolnav pentru că şi-a trăit viaţa fără a avea un adăpost, fără mâncare adecvată şi fără să primească niciun ajutor. Cineva l-a văzut în această stare jalnică în momentul în care a încercat să traverseze strada pentru a obţine ceva de mâncare.”

Încă de la venirea sa pe lume a îndurat imposibilul până când un bărbat l-a salvat. Omul a dat nas în nas cu acest biet animăluţ flămând. Tremura în timp ce mergea, deoarece era foarte slăbit şi subnutrit; i se puteau vedea cu uşurinţă oasele din micul său corp.

Tremurând din tot corpul, puiul a început să adulmece mâncarea. Uşor şi-a dat seama că totuşi există speranţă. De acum înainte ar putea avea stomacul plin, dar până acolo mai are un drum lung de parcurs. Are nevoie de un acoperiş deasupra capului pentru tot restul vieţii, îngrijire veterinară adecvată şi dragoste necondiţionată.

Din fericire, salvatorul l-a transportat de urgenţă la veterinar, unde îşi va petrece următoarele zile sub atentă supraveghere medicală, până când sănătatea şi greutatea vor fi în limite normale.

Veterinarul a fost de părere că este complet orb.

Abandonat de toată lumea