Sari la conținut
Home » Abandonat de mama sa naturală, un pui de gorilă are parte de o surpriză uimitoare!

Abandonat de mama sa naturală, un pui de gorilă are parte de o surpriză uimitoare!

  • de

Abandonat de mama sa naturală, un pui de gorilă are parte de o surpriză uimitoare!

Grădina zoologică din Marea Britanie a fost locul în care s-a petrecut evenimentul uimitor!

Pe nume Hasani, puiul de gorilă s-a născut în august anul trecut la Grădina Zoologică Bristol, și a fost îngrijită de oameni după ce mama sa naturală, Kala, a avut dificultăți în a-l îngriji. După o săptămână de pauză, ingrijtorii au venit cu ideea de a pune o altă gorilă, pe nume Kera, în vârstă de 16 ani, să aibă grijă de pui.

„Odată ce Hasani a început  se deplaseze singur și a fost pregătit din punct de vedere fizic pentru asta, am simțit că este momentul potrivit să îi punem din nou împreună. Dar, în ciuda faptului  gorila Kala era foarte dornică să-și înceapă rolul de mama, de-a lungul timpului, a continuat să dea semne îngrijorătoare  nu putea face față.”

A fost nevoie de o echipă de șase persoane, fiecare ocupându-se pe rând de pui, fiind nevoie ca cineva  stea cu el în permanență timp de șapte luni, pentru a fi hrănit de opt ori pe zi.

„Am încercat cu adevărat tot ce am putut în fiecare zi în câteva săptămâni, dar în cele din urmă a trebuit să acceptăm că nu funcționează”, a spus custodele secției de mamifere, Lynsey Bugg.

Abandonat de mama sa naturală